ksnklb

Крем для шкіри під очима 👀

Доволі довго зважувалась на відгук, користуюсь три тижні, крайні дні була перерва, але вже маю сформовані враження.

Почнемо з тюбика.

Він не великий і зручний, 30ml.

Дизайн лаконічний, у чорно білій гамі. Країна виробник Україна.

Дозатор не плюється, дає крем легко і скільки потрібно.

Колір крему білий з легкою жовтинкою.

Аромат як і у більшості кремів, такий ніжний косметичний, з легкою свіжістю. Спочатку відчувається яскраво, але після нанесення не чути.

Текстура крему гелева, а консистенція середньої густини, навіть більш рідка, адже наноситься по усій зоні легко, швидко і залишає зверху шар перші пару хвилин, а потім вбирається. Навіть малої краплі досить під два ока, щей буде цей шар, який у результаті ще розмазую і масажую ту зону.

Саме у цьому я вбачаю мінус, адже зранку зазвичай не маю багато часу, щоб усе ідеально ввібралось. А тут потрібно чекати пару хвилин. Але у цьому можна побачити і плюс, адже розхід засобу буде економним.

Подразнень, алергічних реакцій чи печіння не було.

Взагалі на такій ніжній зоні відчувається дуже комфортно, не залишає липкості чи жирності.

По ефекту: зона під очима стала світліша, і візуально темних кіл немає. Невеликий навряд все ще залишається, але його практично не видно. І що мені найбільше сподобалось, гарно зволожує шкіру під очима. У мене ще немає мімічних зморшок, але вже є заломи, після застосування цього крему вони менш помітні.

У розборі складу я не спец, тому додаю фото.