Черговий хіт від Laneige
Багато хто чув про нічну масочку для губ від корейського бренду Laneige, але з‘явився не менш популярний у них продукт-Laneige lip treatment balm, ця новинка вже користується великою популярність за океаном, у нас поки багато хто про неї незнає.
Тому виправляю ситуацію і розповім про ще один хороший зволожуючий продукт
- Містить в складі пептиди, що дозволяє досить гарно розгладжувати шкіру губ і це насправді так, губи соковиті і гладкі.
- Кокосова олія гарно їх зволожує і пом'якшує
- Має перламутровий фініш і вибілюючий ефект, що мені довподоби, просто знаю, що не всі фанатіюють від такого ефекту, мені ж до душі, не дивлячись на це не залишає білої полоски на зімкненні губ, як це інколи може робити той же Кармекс, тому сміливо ношу в буденному житті, а не тільки, як засіб на ніч.
- Упавковка виглядає ніжно, особливо подобається рішення у великому розмірі, де кісточка вставляється у футляр, і її не так легко загубити, як в тій же масці від Laneige. В мене мініатюрка, вона йде без аплікатора, тому засіб наношу пальчиком.
- Має приємний, натуральний запах кокоса.
Мені дуже довподоби 2 продукти, вони прекрасно виконують свою функцію і гарно виглядають на губах.
Коментарі (0)