Nata_Po

Project Pan Ч.2, пройшов місяць

Project Pan Ч.2, пройшов місяць

Продовж цього місяця я намагалась користуватись по максимуму продукатами, про які писала у попередньому дописі (https://club.makeup.com.ua/post/10672/).

І, коли щодня користуєшся, то взагалі не помітно, чи щось використовується, чи ні, але, коли я порівняла, то зрозуміла, що частинки продуктів справді стало менше.

Що ж, коротенько розпочку огляд, та розкажу, чим та як часто користувалась)

Як я вже розповідала, туші я не використовую у своєму щоденному мейку, проте було кілька нагод, і я разів 3 використовувала жовтеньку туш від Maybelline та білу від Oriflame. І, я в черговий раз переконалась, щщо люблю, коли туш трішки починає підсихати і вона практично непомітно, дуже делікатно підмальовує ваші вії з ефектом ваші вії - тільки трошки краще. Іноді, це дуже +.

Ним я користувалась майже на постійній основі і його залишилась зовсім крапелька. Як бачите флакончик вже практично пустий, залишилось трошечки на самому дні і ледь-ледь щось на стінках. Думаю, що незабаром він завершиться та успішно піде до смітничка.

Він дає дуже легку фіксацію, але все ж трошки фіксує, не сушить, не погіршує стан брів чи шкіри навколо та не залишає білих слідів.

  • Тут прогрес не дуже помітний, але я занагоди користувалась палеткою. Затемняла нею складку, підводила нижню повіку, а також використовувала оцей червонуватий відтінок та перший у нижньому ряду на всю повіку і вони себе навіть доволі непогано проявили. Немає ефекту АХ, але на щодень аби довикористати норм. Наносила, як пальцем, так і пензликом.
  • Базупід тіні використовувала не дуже часто, бо влітку вона в мене чомусь з'їжджає. Можливо не дуже працює у комбінації з кремом для повік, не знаю. Її використовувала десь 3-4 рази. По трошки прогрес іде, але повільно.
  • Аналогічна ситуація з тінюшками від Maybelline використовувала їх як підложку під рожеві мейки рази 3.

У минулому посту їх було 3, та не було нівеї. Я її хотіла включити, але забула.

Отож жовтенький бальзам та EOS я викинула, бо мені все ж не дуже сподобався їхній запах, а користуватись, аби користуватись невідомо чим я не захотіла.

  • Весь місяць вдома користуюсь цією гігієнічкою від Nivea і мені здається, що десь 0,5см пішло, можливо і трішки більше, я на жаль забула її сфотографувати. Я їхні бальзамчики люблю, саме цей з SPF і має порівняно легку текстуру, легко наноситься, повторювала його незлічену кількість разів)
  • Голубеньким бальзамом не користувала взагалі, бо не встигла. ЗАвершу Нівею і ...)

От чим-чим, найбільш активно користувалась рум'янами.

  • Lamel - ними я користувалась практично щодня і коли порівняла з попередніми фото, побачила, наскільки дзюрка урефілі збільшилась. Вони теж кандидати на завершення у найближчій перспективі.
  • Eva Cosmetics (квіточка) - ними я почала користуватись на самому початку, але зрозуміла, що вони мають сатинову текстуру, трошки підкреслюють пори і мені це все не дуже сподобалось, бо влітку і так шкіра трошки починає жирнитись, а ще такі рум'яни...тому їх відклала.
  • Eveline - користувалась десь 3-4 рази.
  • У квадратній упаковці. Ними також користувалась доволі часто. Мають приємний рожевий освіжаючий відтінок і маленькі блискітки.
  • Хайлайтер (glambee) - використовувала рази три як хайлайтер, інші рази, коли підходив відтінок, як акцент на центр повіки.
  • Пудра L'oreal ,яку я намагалась використовувати як бронзер. Її абсолютно не видно уякості бронзера, тому іноді десь до 10 разів використовувала як пудру, тим більше зараз я підзагоріла і відтінок цілком нормально підходить. Приємна та шовковиста. Дзюрка також трошки збільшилась.

За цей місяць я викинула 2 продукти з Project Pan.

Передивлятись свою косметику потрібно не лише для того, щоб викинути те, що вже явно неможливо використовувати, але і з можливістю дання другого шансу окремим продуктам. В нас часто змінюються вподобання, підхід до використання, ми банально втомлюємось від улюбленців. Та і гарно забутестаре - це майже нове))

Тому не завжди потрібно бігти у магазин і скуповувати все, щоб оновити свою косметичку, іноді можна покопатись у запасах)

В цілому мені дуже сподобався досвід використання обмеженої кількості продуктів. І мені дуже подобається, що є якийсь результат і з часом косметики стане менше і я навчусь користуватисьбільш цілеспрямовано окремими продуктами, а не усім і одразу без шансів використати хоч щось (бо у мене така проблема, на жаль, є).

Тому рекомендую і вам зробити Project Pan та завершувати те, що давно лежить розпочатим)