Об'єм пляшечки , що треба!

Об'єм пляшечки , що треба!

Ампульну сироватку з пептидами Medi peel "Peptide 9 Volume bio tox" корейського виробника купила за порадою косметолога.

Так як маю жирну, зневоднену шкіру з першими віковими змінами, то додаткове зволоження не буде зайвим.

Пакування та склад

Перше що мені сподобалося, так це об'єм пляшечки, цілих 100 мл! Отже, вистачить надовго, особливо якщо використовувати раз в день.

Сироватка знаходиться в непрозорій пляшечці срібного кольору з пипеткою, за допомогою якої зручно дозувати потрібно кількість засобу.

Сама сироватка доволі густа, навіть з грудочками, тому перед застосуванням краще збовтати.

Засіб має приємний, ледь вловимий запах, але на шкірі він не відчувається.

У складі сироватка має 5 видів гіалуронової кислоти, 9 пептидів , ніацинамід, амінокислоти та інші активні речовини. Якщо поглиблюватись в склад, то він виявиться не менш об'ємним, ніж пляшечка)

В інструкції пишеться, що користуватись сироваткою потрібно після 40 років, хоча насправді косметику потрібно підбирати за станом шкіри.

Результат

Сироваткою користуюсь близько року( в комплексі з іншими засобами), я використовую її лише вранці, тому що на вечір інші активи, але результатом задоволена.

Шкіра дійсно стала більш зволожена та пружна, що таке висипи я взагалі забула, і як приємний бонус- відсутність нових зморшок за рік, що не може не радувати)

Об'єм пляшечки , що треба!
Об'єм пляшечки , що треба!