krislemly

Справжній рятівник в деяких ситуаціях🍊

Справжній рятівник в деяких ситуаціях🍊

Привіт-привіт!)

Сьогодні, хочу залишити відгук на нетиповий продукт для мого профілю, а саме шипучий вітамін С.

Все почалось з того що в зимово-осінній період я постійно вилазила з однієї болячки в іншу, хоча раніше хворіла дуже рідко. Сімейний лікар порадила ці шипучки для підняття імунітету, а згодом я зрозуміла, що це справжній порятунок ще в деяких ситуаціях.

Але давайте більш детально.

  • Перед нами пластмасова туба в якій 20 таблеток.
  • Придбала я їх в АТБ гривень за 60-70.
  • Роблю все за інструкцією - розводжу в прохолодній фільтрованій воді (200 мл), розчиняю таблетку і випиваю після їжі.

Не знаю, чи це співпадіння чи ні, але саме після того як я почала пити ці шипучки, я перестала хворіти, хоча всю зиму-осіню просто не вилазила з простуд.

Також самопочуття під час хвороби покращується, зникає вялість, зʼявляється енергія навіть тоді коли температура, і вже не хочеться лежати в ліжечку і щоб ніхто не чіпав.

Плюс до всього я почала приймати їх під час критичних днів, дівчата, чесно, це якесь чудо-чудесне, слабкість, як рукою знімає.

Моя подруга приймає цей вітамін курсом для профілактики герпесу на губах, каже що дійсно працює. Але тут я нічого точно сказати не можу, оскільки ця проблема, на щастя, мене оминула.

І остання ситуація в якій ця пігулка справжнє спасіння - це на ранок після вечірки або лишнього келиха вина. Серйозно, буквально 20 хвилин і Ви стаєте як нова копійка.

Також маю зазначити, що абсолютно ніяких побічних дій вітамін С у мене не викликав - не було печії, нудоти, головного болю, дискомфорту або болю в животі, почервонінь або висипання та алергічних реакцій.