🪽Kate Rina🪽

Маска Atache №1 проти набряків і втоми🌿

Маска Atache №1 проти набряків і втоми🌿

Чи в твоєму beauty-арсеналі засіб, який швидко та ефективно покращить стан твоєї шкіри? У мене є! Це масочка ATACHE ESSENTIELLE REAFFIRMING MASK GREEN TEA -миттєвий "імпульс краси "! Вона підійде всім ! Будь у якому віці і у будь яку пору року !

Маска Atache №1 проти набряків і втоми🌿

Глиняна маска з екстрактом зеленого чаю буде доповненням догляду при будь-якому типі шкіри. Вона приємної консистенції, легко розподіляється, має нейтральний аромат ! Не сохне на лиці!

Забезпечує миттєве відчуття свіжості та комфорту, має яскраво виражений заспокійливий ефект, тому стане прекрасним завершенням процедури домашньої ексфоліації та салонних пілінгів. Має відновлювальні, антиоксидантні, зволожуючі властивості.

Дія:

* Усуває набряки;

* Заспокоює, знімає почервоніння та запалення;

* Ліфтінг-ефект;

* Детокс;

* Зміцнює судинну мережу;

* Зволоження;

* Відновлення.

Активні компоненти:

* Каолін (біла глина);

* Екстракт зеленого чаю;

* Цинк;

* Гідролізовані протеїни сої.

Рекомендації щодо застосування:

Достатню кількість маски ( приблизно 4 мл.) нанесіть товстим шаром на суху шкіру обличчя (

шиї), уникаючи зони навколо очей та губ. Залишьте на 20-30 хвилин, а потім змийте теплою водою або вологими бавовняними дисками.

Маска має виражений заспокійливий ефект. Створює відчуття легкої прохолоди та комфорту. Надає шкірі еластичність, пружність, глибоко зволожує. І головне прибирає набряк шкіри ( це моя проблема) ! Ні одна маска це не робила !

Так що щиро рекомендує цю масочку 💚