Yuriivna 🌸

Зволоження з Vichy 89 mineral

Зволоження з Vichy 89 mineral

Напишу про своє враження від Vichy 89 mineral.

В мене було три мініатюри,які мені подарувала подруга ще той рік.Дві мініатюри я вже використала,тому враження від бустеру вже сформувала.Залишилась одна мініатюра,яку я планувала використати в осінній період ,але так,як бустер викликав зацікавлення,тому вирішила написати вже зараз,як і обіцяла.Даний засіб має назву гель-бустер,його я використовую не на щоденній основі,а лише в конкретний період року,коли шкіри потребує екстра-зволоження.Тобто,коли виникає лущення,сухість на окремих ділянках шкіри.Якщо шкіра комбі або жирна,це не означає,що вона не потребує зволоження.Як зазначає сам виробник,цей засіб для ВСІХ типів шкіри.

  • Текстура,колір та аромат:

Текстура бустеру нагадує консистенцію сироватки.Прозорий колір та відносно нейтральний аромат,після нанесення аромат зникає.

  • Поглинається в шкіру швидко,не залишає липкості.В складі є гіалуронова кислота та термальна вода.Засіб є некомедогенний.

Так,як я використовую одразу 7 гелів для вмивання)Звичайно ж,це сарказм.В мене є не один гель для вмивання,але їх я ЧЕРГУЮ.Після вмивання одразу тонізую шкіру обличчя,та можу нанести цю сироватку,коли в ділянці носогубних складок та на підборідді в мене виникає лущення зазвичай це осінь,інколи весна.Тому цей бустер про якісне ЗВОЛОЖЕННЯ.Навіть якщо гель потрапляє на зону навколо очей,немає ні печіння,ні почервонінь.(у мене).

Щодо поєднання кремів та кремів з спф з цим бустером,так ось тут хочу сказати,що креми не скочуються при взаємодії з Vichy.

Чому обрала саме цей бустер для зволоження при лущенні та сухості шкіри?Не тому що він має гарне зволоження,легку текстуру,а тому що він ПОПУЛЯРНИЙ!А я люблю все популярне)

А якщо казати відверто,то він мені сподобався своїм складом та дією.Ціна не бюджетна,але в мене він використовується економно.Після нанесення бустеру я отримую якісне зволоження.

Зволоження з Vichy 89 mineral