Nata_Po

Дуже класна нічна корейська масочка для обличчя Dr. Jart+

Дуже класна нічна корейська масочка для обличчя Dr. Jart+
Дуже класна нічна корейська масочка для обличчя Dr. Jart+

Я не великий прихильник масок для обличчя, бо з ними треба довго сидіти чи лежати змивати з великою ймовірністю довго і зі складнощами, а на це все ніколи немаєє ні часу, ні бажання.\

Але одного разу випадково я натрапила на цю масочку по хорошій ціні, прочитала, що її наносимо на ніч, як крем, і змивати потрібно аж зранку. Що в принципі ніяким чином не порушує моєї рутини.

Я її використовую 2-3 рази на тиждень. Наношу сироватку, кремм під очі та маску. Вона має дуже приємну консистенцію, це наче гель, але враження, наче він трошки взбитий, легкий і дуже примєно розподіляється по обличчю. Достатньо небагато, при нанесенні просять оминати зону навколо губ та очей. Запах є, можливо він трошки різкуватий, свіжий, але я його чую лише кілька секунд під час нанесенння і все.

Масочка доволі швидко всмоктується, не залишаючи неприємних відчуттів на шкірі. Зранку прокидаюсь і змиваю водою. Змивається також без проблем, не залишає за собою якогось ефекту ковзання, жирності, яку неможливо вимити. І, головне після нього обличчя - неначе попа немовляти. Дуже ніжна, гладенька, м'якенька, немов справжній оксамит. Основне завдання маски - зволоження і вона з ним справляється на всі 100%.

До речі, як виявиллось Dr.Jart+ - це бренд доглядової корейської косметики, у розробці якого брали участь лікарі-дерматологи. Можливо навіть засновниця бренду є лікарем. Це приємно і додає трошки більше довіри до бренду. Але, окрім цієї масочки я нічого не пробувала ще, тому сказати не можу.

З неприємного у складі є спирт, але він в останніх рядах, тожпідозрюю, що його тут зовсім мало для адекватного змішування інгредієнтів та консервування, також є силікони.

З позитивного - гіалуронова кислота, безліч рослинних екстрактів (які попали у "невідоме), та багато зволожуючих компонентів.

Я читала, що ця масочка багатьом нагадує нічну від Laneige, хоча вона коштує значно дорожче і там лише 70мл, тоді як тут 120мл.

А також я багато шукала і наткнулась на доволі подібну візуально також корейську маску від Pyunkang, але в ній ще є пантенол, кераміди, інші зволожуючі компоненти, відсутній спирт і також є силікони. Думаю, що коли завершу свою масочку якраз придбаю другу, бо 1000+ грн для мене поки що задорого (Laneige).

Мені маска дуже сподобалась і можу сміливо вам рекомендувати. Яїї використовувала вже десь разів 10, а її все ще огого як багато) Тож розхід невеликий, об'єм достатній, якість хороша, ефект є)