Олена В

Avene Захисний крем регенерувальний+Термальна водичка

Avene Захисний крем регенерувальний+Термальна водичка

Купила по акції цей кремчик. Нічого особливого від нього не очікувала,хоча відгуки на нього прекрасні. Але результат вражає.

Захисний крем регенерувальний Avene Cicalfate+

Що пише виробник:

Відновлюючий крем для шкіри та зовнішніх слизових оболонок. Підходить для немовлят, дітей і дорослих. Використовується у випадку подразнень поверхневих шарів шкіри, спричинених агресивними факторами різної природи (кліматичні умови, поверхневі дерматологічні процедури тощо).

Властивості:

  • мікронізований сукральфат - унікальний компонент, що швидко усуває подразнення;
  • поєднання сульфату міді та сульфату цинку знижує ризик розмноження бактерій;
  • збагачений Термальною водою Авен, заспокоює уражену шкіру.

Завдяки кремовій текстурі засіб легко наноситься та створює захисну плівку, що сприяє оптимальному відновленню шкіри.

Склад AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), METHYL GLUCETH-20, PEG-12, CYCLOMETHICONE, GLYCERINE, PROPYLENE GLYCOL CETETH-3 ACETATE, WATER (AQUA), POLYACRYLAMIDE, ALCOHOL, BENZOIC ACID, C13-14 ISOPARAFFIN, FRAGRANCE (PARFUM), HYDROXYETHYLCELLULOSE, LAURETH-7, PEG/PPG-18/18 DIMETICONE, PHENOXYETHANOL, PHOSPHOLIPIDS, SODIUM DNA, TETRASODIUM EDTA.

Які мої відчуття:

Дуже щільний,білий, та жирний. Але мою нормальну шкіру абсолютно не жирнить. Наношу на все обличчі зранку і ввечері перед сном. Дуже добре зволожує та легко вбирається. НЕ блищить на обличчі. Вмить знімає почервоніння та роздратування шкіри. Використовувала також на подряпини на руці і зняв печію за лічені хвилини. За декілька днів прибрав невеличке висипання на щоці,яке мабуть вже півроку не проходило чим би я його не мазала. Зняв подразнення в інтимній зоні (після трохи невдалого гоління).

Якщо нанести на ніч то зранку шкіра виглядає прекрасно та свіжо. Мій звичний нічний крем(Nivea) ,який я обожнювала, не дає таке зволоження,як цей. Ще плюс в тому,що не забиває пори і зранку немає почервонінь на щоках від подушки(!). Пишу це і сама дивуюсь результатом.

У чоловіка є подряпина на спині,яка не сходить чомусь вже більше місяця. Мазали цинковою маззю, прикладали гідрогелеві пов'язки, мазали рятівником. НІЧОГО. Цим кремом вчора намазала і подряпина стала трохи світлішою і менш вираженою,але не пройшла. Будемо спостерігати. Впеснена що буде результат на кожі з акне у сина(ще він не пробував).

Я в захваті. Точно треба брати великий розмір.

Avene Захисний крем регенерувальний+Термальна водичка

В подарунок йшла термальна водичка.

Показання: основний засіб для догляду за чутливою, гіперчутливою, алергічною та подразненою шкірою.

Застосовується: у випадку сонячних опіків, як допоміжний засіб у догляді за сухою шкірою, в разі почервоніння шкіри обличчя, пелюшкового дерматиту, різних видів подразнень, після гоління, епіляції, зняття макіяжу, фізичних вправ, влітку, в поїздках.

Властивості: доведено численними науковими дослідженнями, що завдяки своєму унікальному і стабільному складу Термальна вода має виняткові заспокійливі та протизапальні властивості. Згідно з дослідженнями дерматологів Термальна вода Авен - основний засіб у догляді за чутливою, гіперчутливою та алергічною шкірою. Розроблено з метою мінімізації ризику алергічних реакцій. Гіпоалергенний, некомедогенний засіб.

Мої відчуття:

Я не люблю термальні водички чомусь. Раніше які б не купувала,завжди були відчуття стягнутості та сухості після.

Ця водичка не сушить і немає відчуття стягненості. За декілька днів користування відчуття лише приємні. Освіжає. З цим кремом-ідеальна парочка.

Ще хочу спробувати її в комбінації з у/з скрабером.

Можу на всі 100% рекомендувати!