Улюблені сухі олійки для літа
Rituals, The Body Shop, Hawaiian Tropic
Rituals Natural Dry Oil For Body & Hair
Аромат Ritual of Ayurveda - це екстаз для моїх рецепторів. Після крему для тіла я захотіла спробувати олійку 2 в 1, у мене тревел-формат. Звісно, із 30 мл особливо не розженешся, але цілком вистачає, щоб зволожити кінчики пасм або передпліччя.
Запах типовий для лінійки: це мікс індійської троянди та солодкого мигдалю. Але звучить він не терпко-квітково.
Текстура - дійсно суха. У тому сенсі, що на тілі олійка не лишає силіконово-слизького сліду, тільки ледь помітне сяйво.
Для волосся продукт заважкий, тому наношу виключно на вбиті кінчики. Через 10-20 хвилин зайва масність проходить, лишається ніжний шлейф і блиск. Відчутно обтяжує, для тонкого прямого волосся порадити не наважусь.
The Body Shop Olive Nourishing Dry Body Oil
Найсухіша і найкомфортніша олійка для тіла, яка має тільки один недолік - ціну. Це бестселлер The Body Shop, який зараз змінив дизайн, але не змінив склад ( а це - 98% компонентів натурального походження, головний із яких - легендарна італійська оливкова олія).
Аромат - свіжо-зелений, сподобається навіть найчутливішим носикам.
Наносити можна двома способами: щоб “закрити” улюблений крем для тіла або сольно. Я за останній варіант і використовую олію для своїх масажних процедур. Зайва масність влітку - це пекло для мене, та цей “сухарик” переношу легко. Рука постійно тягнеться до пляшечки і масажера, справжній релакс. І ще один плюс - розпилювач.
Olive Nourishing Dry Body Oil у мене вже півроку, використовую щонайменше двічі на тиждень, залишок демонструю на відео.
До речі, на волосся також можна)
Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Sun Oil SPF 15
Колись із Hawaiian Tropic я подоружувала морями, а зараз юзаю санскрін від цього бренду у місті. Мені цілком вистачає SPF 15 щоб пробігти з пункту А до пункту Б.
Текстура - цікава, гелево-олійна. Завдяки цьому засіб чудово розподіляється, не тече із баночки і не вимащує одяг/сумочку.
Аромат - солодкі цукерочки та кокос, які гостро відчуваються перші декілька хвилин.
Приємний бонус - зволоження. Це той ідеальний сонцезахист, який не тільки захищає шкіру, але й піклується про неї.
Красуні, якщо у вас є улюблені АРОМАТНІ олійки - діліться, буду вдячна❤️
Коментарі (0)