O’Ostah

Улюблені сухі олійки для літа

Улюблені сухі олійки для літа
Улюблені сухі олійки для літа
Улюблені сухі олійки для літа

Rituals Natural Dry Oil For Body & Hair

Аромат Ritual of Ayurveda - це екстаз для моїх рецепторів. Після крему для тіла я захотіла спробувати олійку 2 в 1, у мене тревел-формат. Звісно, із 30 мл особливо не розженешся, але цілком вистачає, щоб зволожити кінчики пасм або передпліччя.

Запах типовий для лінійки: це мікс індійської троянди та солодкого мигдалю. Але звучить він не терпко-квітково.

Текстура - дійсно суха. У тому сенсі, що на тілі олійка не лишає силіконово-слизького сліду, тільки ледь помітне сяйво.

Для волосся продукт заважкий, тому наношу виключно на вбиті кінчики. Через 10-20 хвилин зайва масність проходить, лишається ніжний шлейф і блиск. Відчутно обтяжує, для тонкого прямого волосся порадити не наважусь.

Найсухіша і найкомфортніша олійка для тіла, яка має тільки один недолік - ціну. Це бестселлер The Body Shop, який зараз змінив дизайн, але не змінив склад ( а це - 98% компонентів натурального походження, головний із яких - легендарна італійська оливкова олія).

Аромат - свіжо-зелений, сподобається навіть найчутливішим носикам.

Наносити можна двома способами: щоб “закрити” улюблений крем для тіла або сольно. Я за останній варіант і використовую олію для  своїх масажних процедур. Зайва масність влітку - це пекло для мене, та цей “сухарик” переношу легко. Рука постійно тягнеться до пляшечки і масажера, справжній релакс. І ще один плюс - розпилювач.

Olive Nourishing Dry Body Oil у мене вже півроку, використовую щонайменше двічі на тиждень, залишок демонструю на відео.

До речі, на волосся також можна)

Колись із Hawaiian Tropic я подоружувала морями, а зараз юзаю санскрін від цього бренду у місті. Мені цілком вистачає SPF 15 щоб пробігти з пункту А до пункту Б.

Текстура - цікава, гелево-олійна. Завдяки цьому засіб чудово розподіляється, не тече із баночки і не вимащує одяг/сумочку.

Аромат - солодкі цукерочки та кокос, які гостро відчуваються перші декілька хвилин.

Приємний бонус - зволоження. Це той ідеальний сонцезахист, який не тільки захищає шкіру, але й піклується про неї.

Красуні, якщо у вас є улюблені АРОМАТНІ олійки - діліться, буду вдячна❤️