ksnklb

Догляд за тілом з неймовірним ароматом 😍💛

Догляд за тілом з неймовірним ароматом 😍💛

Хочу поділитись відгуком на ці два засоби, які чудово працюють у парі. Звісно, про ці засоби вже сказано багато, не думаю що напишу щось нове))

Гель для душу та лосьйон в однакових баночках 250ml. Дозатор тут справний, коли закрити і закинути у сумку, то не рухається і нічого не протікає.

Аромат у них також один на всю серію Gold Champ.

Ноти, які обіцяє виробник:

Маракуї, персика, малини, конвалії.

Він яскравий, але спокійніший, ніж у Rose Wine. Є приємна різкість, яку ми можемо чути у парфумів, у ній я вчуваю щось від конвалії, рослинне. Аромат хороших парфумів, що залишається на тілі (якщо нанести лосьйон, або міст) та не переливається.

Неприємних відчуттів, алергічних реакцій не було.

Догляд за тілом з неймовірним ароматом 😍💛
Догляд за тілом з неймовірним ароматом 😍💛

У сенсі текстури та густини емульсії – звичайний гель для душу. Добре піниться та наноситься на тіло. Живлення чи зволоження від нього не побачила, але не сушить, очищує чудово. У плані ароматизації, під час прийняття ванни чи душу це кайф😍 Аромат, прозоро-золотовий колір та багато блискіток, які не залишаються на тілі. Це плюс до морального комфорту, звісно для тих, кому це до вподоби. Змивається піна добре, після всіх процедур у ванній відчувається аромат гелю, а на тілі лише ледь вловимо.

Лосьйон блідо жовтого кольору. Текстура у нього однорідна, кремова, консистенція густа. Натискаючи на дозатор будете чути дивний звук набирання лосьйону, але сам формат з дозатором мені подобається, перший раз потрібно трішки більше натиснути, а потім все буде ок)

Наноситься на усі потрібні ділянки легко, не залишає липкості/жирності. Доволі швидко вбирається. І залишає на тілі властивий йому аромат, перші години це доволі яскраво відчувається, тому хто не любить чути багато ароматів на собі, не рекомендую.

У плані зволоження чи живлення я можу сказати, що так, є, але легке. Тобто для нормальної шкіри без сухості у нормальному стані він буде хороший. У мене проблем із сухісттю немає, але після відвідування басейна/водойми лосьйону було явно замало, шкіра потребувала більшого зволоження.

У обіцянках виробника написано: "усуває сухість та стягнутість після душу", так, для цього він чудово підходить.

І звісно, після використання шкіра ніжна та приємна на дотик.