Strange Love

Магічний гель для педикюру: Мій секрет м'яких стоп за 25хв

Магічний гель для педикюру: Мій секрет м'яких стоп за 25хв

Цим гелем я користуюсь уже кілька років. Бо жоден інший засіб не давав такого ефекту. Раніше на домашній педикюр у мене йшло близько години. Доводилося пихтіти, терти, зрізати і зашліфовувати тверду шкіру в позі зю. Тепер на все у мене йде 20-25 хв максимум. А ефект при цьому кращий, ніж будь-коли.

Знайомтесь, біогель для педикюру «Біомак Про» + Aloe Vera. На відміну від конкурентів, цей гель справді роз'їдає відмерлу шкіру, а не лише пом'якшує її. Проте користуватися ним слід обережно: всі маленькі ранки і порізи на ногах можуть вас пекти. В іншому ж - він ідеальний.

Наношу на сушу шкіру стоп достатньо велику кількість гелю та ховаю ноги в пакетик на 10-15хв. За цей час засіб буквально роз'їдає тверді ділянки відмерлої шкіри, перетворюючи її на липку жижу.

Далі я з допомогою шпателтка, плоского інструменту чи навіть мочалки знімаю цей шар гелю разом із шкірою, буквально стягуючи їх. Іноді після цього можу зашліфовувати пальці пилкою 180 грит, але це не обов'язковий крок, просто з ним. Далі змиваю усе гарячою водичкою та скрабую стопи. Для цього беру соляний скраб Rituals Happy Buddha.

Усе, готово!

Публікація таких неестетичних фото ДО і ПІСЛЯ вимагала від мене особливої хоробрості, але слова дівчат з нашої банди 🐍Makeup Club🐍 про те, що такий пост буде корисний багатьом, переконали мене.

Ось так мої стопи виглядали до процедури та після. Думаю, результати говорять самі за себе. На відміну від шліфування та зрізання, такий спосіб хімічного видалення не провокує дискомфорт та ще сильніше наростання шкіри. Я не ходжу у відкритому взутті, лише в кросівках та кедах, тому такої процедури мені вистачає раз в 3-4 місяці, в той час, як механічні методи видалення давали ефект на 1-2 місяці максимум.