O’Ostah

Суцільне розчарування😤

Суцільне розчарування😤
Суцільне розчарування😤

У мені борються дві людини, одна із яких хоче спробувати все, а інша - за свідоме споживання. Тому сьогодні збираю пакуночок для подружок і розповідаю, що мені «не зайшло».

Мабуть, танці з бубном навколо CHI я офіційно закінчую. ЖОДЕН засіб від цього бренду, навіть розхвалені олійки, мене не вразили від слова «зовсім». Цей продукт я придбала після невдалого фарбування у надії хоч трошки підживити та помʼякшити волосся. Трітмент ще під час миття заплутав пасма, не зволожив і не додав блиску. Після укладки я отримала сторчики і неохайні кінці, я таке не прощаю. Тому лот відправляється до подруги зі здоровим волоссячком.

Хочете шампунь, який не очищує, та кондиціонер, який не дисциплінує? Тоді цей дует для вас! Хоча у складі шампуню є сульфати, у мене склалось відчуття, що голову я і не мила. Відсутність обʼєму, тьмяність, жорсткість... Щодо кондиціонеру - на трійку з мінусом. Ніби щось робить, але для пористого волосся недостатньо. Сварю себе за те, що не почала знайомство з мініатюр(

Іспанці знаються на сонцезахисті, казали вони… Як би не так! Можливо, це диво і захищає від сонця, але це повний провал від запаху до текстури. І якщо на аромат можна забити, то закрити очі на те, що гель скочується, я не можу. Сольно та разом із денним доглядом, з тональними або пудрою… Ну просто відчай! Але, знову ж таки, можливо це мої відчуття, бо подружка щиро радила саме цей варіант. Тому цей гель (який зовсім не гель) буде «добивати» вона.

Найжахливіша маска від цього чудового бюджетного бренду. Вона дійсно має очищувальний ефект, але мінуси переважають. Дрібні пілінгуючі часточки  дряпають шкіру, маска навіть після ретельного змивання залишає сірі залишки на ватному диску. Не знаю, чи захочуть тестувати таке мої красуні, але даю їй шанс.

Відгуки про цей крем були протирічливими, але я ризикнула. Він чудово зволожує, та для моєї жирної проблемної шкіри - категоричне НІ. За тиждень забив пори і нагородив трьома болючими підшкірниками. Хейтити ці зволожувальні фактори не буду, бо прищить мене майже від усього. Вкотре впевнилась, що кремові текстури від The Ordinary не для мене.

А що ви робите з косметикою, яка вам не підійшла? Без жалю прощаєтесь чи даєте їй другий шанс?