Hrystja_

Мої класні бюджетні знахідки 2023

Мої класні бюджетні знахідки 2023
  1. Мисочка для маски.

В набір входить кришка, 3 мірних ложки в пензлик для нанесення. Не можу сказати, що вона аж так всім зразу треба, але виглядає вона дуже естетично.

Не треба бігати по хаті кожен раз і шукати, в чому заколотити маску ( я дуже люблю робити убтан на сметані або вершках, або скраб з кавових таблеток, коли є бажання).

Зручно, бо є кришка і можна ще на деякий час залишити в холодильнику.

2. Спонж для видалення макіяжу.

Я довгий час думала, чи треба він мені. Нарешті купила😂. З ним дуже швидко і легко знімається маска ( в мене з бруду Мертвого моря, вона кремоподібна). Бо як згадаю, скільки сил, терпіння в води витекло, щоб очистити повністю лице.

Я його купувала тут, це Colour intense. А найголовніше, він не має запаху...бо як згадаю, який сморід від цих китайських 🫣.

3. Спонж коньяку. Це взагалі окрема історія. Він дуже класно очищає, масажує, шкіра після нього гладенька, вирівняна. Тепер виливаюся тільки з ним. Купувала за 1$.

Мої класні бюджетні знахідки 2023
Мої класні бюджетні знахідки 2023
Мої класні бюджетні знахідки 2023
Мої класні бюджетні знахідки 2023

Це покупка під впливом клубу. Вже багато хто описував їх . Від себе можу додати, що це просто клас!!!

Я спала цілу ніч (як немовля🤣), мене нічого не тиснуло, не заважало, не натирало.

Завжди помити дітей- це була нездійсненна місія. Десь швиденько могла рукою, під крики і плачі. Купила ці губки...діти вимиваються краще, ніж це робила я😅. А я насолоджуюсь тишиною😉.

Одним словом, дітям дуже сподобались, вони без них тепер в ванну не залазять. Це як додаткова іграшка для них.

Це теж покупка завдяки клубу. Начиталась відгуків від дівчат, і вирішила, що мені це точно треба.

Я взяла в наборі 3, разом з контейнером і липучкою. Дуже класно наносити маску ними... не треба в банку лізти пальцями. Знаю, що візажисти наносять блиск для губ, бо це гігієнічно. Дуже зручно, що ж липучка... прилітав на банку і потім не шукаєш, де пензлик. Купувала теж за ~1$.