Що стане в нагоді в тренажерному залі, на відпочинку та будь-де
В спорт-челенжі я не взяла участі, але захотілось зробити такий пост, про речі, що будуть корисні майже для всіх
Я стараюсь ходити на тренування, тож вирішила зібрати тут речі, що точно не будуть зайвими. А ще вони не будуть зайвими, якщо ви їздите на природу, на дачу, у якісь коротенькі подорожі, просто любите кататись на велосипеді, та таке інше)
1) Пляшка для води
Вода - це головне. Пийте воду на тренуваннях, на відпочинку, на роботі (можна принести на роботу таку пляшечку і контролювати кількість випитої води), це дуже важливо. Коли я стала пити більше води, моя шкіра стала набагато чистіше і однорідніше, догляд мені таких результатів не давав. Про важливість пиття води можна писати довго, а ось такі шейкери та пляшечки:
- допоможуть вампідтримувати водний баланс
- ви зекономите гроші, тому що будете брати воду з собою з дому, а не купувати кожен раз пляшку води
- це більш екологічно, бо ви не будете кожен раз викидати пластикову пляшку
- не сплутаєте свою воду з чужою
- за такою пляшкою легче доглядати, ніж за звичайною
2) Резинки та заколки для волосся
В спортзалі розпущене волосся дуже заважає тренуватися. Тож нам потрібні хороші резинки та заколки, щоб вони все гарно фіксували. Можна обирати різні варіанти, головне щоб вони не шкодили вашому волоссю, наприклад різний декор типу бусин чі камінців можуть ламати волосинки, тож обираємо щось м'яке та гладке. Резинки з шовку - це взагалі люкс. Особисто мені зручніше за все з крабиками.