Оліч

Що стане в нагоді в тренажерному залі, на відпочинку та будь-де

Що стане в нагоді в тренажерному залі, на відпочинку та будь-де

Я стараюсь ходити на тренування, тож вирішила зібрати тут речі, що точно не будуть зайвими. А ще вони не будуть зайвими, якщо ви їздите на природу, на дачу, у якісь коротенькі подорожі, просто любите кататись на велосипеді, та таке інше)

1) Пляшка для води

Вода - це головне. Пийте воду на тренуваннях, на відпочинку, на роботі (можна принести на роботу таку пляшечку і контролювати кількість випитої води), це дуже важливо. Коли я стала пити більше води, моя шкіра стала набагато чистіше і однорідніше, догляд мені таких результатів не давав. Про важливість пиття води можна писати довго, а ось такі шейкери та пляшечки:

  • допоможуть вампідтримувати водний баланс
  • ви зекономите гроші, тому що будете брати воду з собою з дому, а не купувати кожен раз пляшку води
  • це більш екологічно, бо ви не будете кожен раз викидати пластикову пляшку
  • не сплутаєте свою воду з чужою
  • за такою пляшкою легче доглядати, ніж за звичайною

В спортзалі розпущене волосся дуже заважає тренуватися. Тож нам потрібні хороші резинки та заколки, щоб вони все гарно фіксували. Можна обирати різні варіанти, головне щоб вони не шкодили вашому волоссю, наприклад різний декор типу бусин чі камінців можуть ламати волосинки, тож обираємо щось м'яке та гладке. Резинки з шовку - це взагалі люкс. Особисто мені зручніше за все з крабиками.

Після тренування на голові у нас зазвичай якийсь колтун) Треба мати з собою росчіску, щоб привести все до ладу. Я вважаю, що для тренажерного зала необов'язково купувати якусь круту щітку, бо простіше купити щось саме для спортивної сумки і не доставати її звідти. Все одно їю користуватися три рази на тиждень.

Якщо ви хочете приймати душ в залі - ваш необхідна ця річ. Та і не тільки, якщо ви йдете в сауну, в гості з ночівлею, їдете на відпочинок і тд і тп. Сумка для душа буде набагато зручніша, естетичніша за звичайний пакетик. А ще займає меньше місця в вашій спортивній сумці. Недорогий, але дуже корисний та зручний аксесуар.

Я завжди раніше зі страхом думала, як же я зараз понесу з зобою в зал окрім форми і кросівок, ще і пляшки з шампунем, кондиціонером, молочком для волосся, гелем для душу, мочалкою, а ще ї доглядом за обличчям. Однієї спортивної сумки вже може не вистачити. Тож набір ємностей це супер річ, ще і для літака стануть в нагоді, та і взагалі будь-де)

Знову ж, якщо ви приймаєте душ в залі - вам необхідний рушник. В ідеалі коппактний. А ще буде дуже доречним рушничок на тренуванні, протерти обличчя, якщо ви спітніли. І на трешажер покласти, якщо ви і топі, і не хочете торкатися голою шкірою поверхонь.

Ваш улюблений дезодорант точно стане в нагоді після душу, щоб піти додому свіжою.

На мейкапі не представлено це, але я б ще додала фітнес-резинки - зі своїми власними зручніше займатися, не треба їх шукати, або ділити з кимось. Гумові шльопанці потрібні, щоб сходити в душ. Вмістка та функціональна сумка, з різними кишеньками, відділенням для взуття і тд). А далі все залежить ще від вашого типу тренувань та потреб)

Вдалих тренувань!)