Blondie_rs

Commonlabs: Vitamin E сироватка + кілька слів про крем

Commonlabs: Vitamin E сироватка + кілька слів про крем

Привітики! Що ж, ця баночка уже майже закінчилась, а я спохватилась про неї все ж написати. Колись приїхав набір від даного бренду, і мені одразу запали в душу ці продукти [ще мала 30мл версію заспокійливого крему, який також дууууже сподобався і я його використала за 2 місяці 🙀 ]. Тюбика вже давно нема, але прикріплюю до продуктів та напишу кілька слів. Раптом комусь треба або просто цікаво. Отже, крем-гель був надзвичайно приємної легкої формули, білого кольору з легким зеленим відтінком. Гарно зволожував та заспокоював шкіру. Чудово підходив під макіяж та був надзвичайно комфортним. Але, швидко закінчився, і це єдиний мінус 😹 Бо хорошого має бути багато і щоб вистачало надовше! Аромат у нього, як і в сироватки, про яку даний допис, легкий трав'яний та трішки лікувальний. Надзвичайно мені подобався!

Бренд для мене зовсім новий і якось маловідомий. Зайшла на їх сайт глянути і прочитати бренд-сторі - а там все наче в стані розробки. Досі. Отож, все що мені відомо - бренд корейський та робить фокус на догляді з вітамінами, які допомагають тримати шкіру в тонусі.

Commonlabs: Vitamin E сироватка + кілька слів про крем

Сироватка має доволі густу формулу, відповідно і трішки більший розхід в порівнянні з іншими моїми баночками. Як бачите на фото, я спокійно можу нахиляти руку і вона нікуди не втікає. Колір прозорий з зеленим підтоном. Аромат лікувальних трав просто зводить мене з розуму!

Саме відчуття, що наносиш вітамінки, які ще й травами пахнуть - це вже суперзадоволення!

Сироватка не липка та надає легкого сяйва шкірі. Хоч я її даю дуже щедро-багато, вона доволі швидко впитується та не скочується навіть при передозуванні.

На рахунок видимого результату я не можу сказати на всі 100%, адже у мене не є проблемна шкіра та чітко виражені якісь проблеми. Єдине що можу сказати - вона круто прибирає легке почервоніння на щоках при щоденному використанні та зменшує діаметр запалень.

Загалом сироватка мені сподобалась. Вона приємна, комфортна і небісяча; дає легке сяйво, яке я обожнюю!