wowmom

Ідеальне очищення обличчя від макіяжу, але таке не економне для мене

Ідеальне очищення обличчя від макіяжу, але таке не економне для мене

Привіт, красуні!

Ера популярності гідрофільних масел не обійшла мене стороною, адже я, як ніхто знаю, що запорука здорової шкіри - якісне очищення.

Тональний крем, пудра, крем з СПФ - це засоби, які стійко тримаються на обличчі, тому і видаляти їх потрібно більш ретельно. Тобто одним гелем для вмивання тут не обійдешся.

А масло чудово розчиняє весь бруд, включаючи косметику, шкірне сало, та інші забруднення.

В мене було досить багато гідрофільних масел, а от гідрофільний бальзам я тестувала вперше (і в останнє). Своє знайомство я почала з одного найпопулярнішого в своєму сегменті - Heimish All Clean Balm.

Ідеальне очищення обличчя від макіяжу, але таке не економне для мене

Бальзам випускається в симпатичній тропічній баночці. Я одразу зрозуміла, що такий формат, особисто для мене, не буде зручним, адже це треба постійно щось відкривати/закривати, лізти пальцями...нє, мені з помпою якось простіше.

Існує декілька об'ємів бальзаму: 5 мл, 50 мл і 120 мл. Я взяла найбільшу банку.

У складі досить багато рослинних масел та екстрактів. Це звичайно добре, але є велика вирогідність індивідуальної непереносимості, адже найчастіше алергічні реакції виникають саме на органічні компоненти.

В мене, слава Богу, нічого страшного не виникло.

Бальзам має приємний цитрусовий аромат, та ніжну текстуру, схожу на вершкове масло.

Коли наносиш його на обличчя, воно починає танути.

Наносити треба так: на сухе обличчя, я беру, приблизно розміром з фундук, бальзам, і починаю масувати засіб. Потім треба трохи додати води, він почне емульгувати, та перетворюватись на молочко, і в фіналі, ми змиваємо його, разом зі всіма забрудненнями, теплою водою.

Після використання бальзаму, обов'язково треба вмитися пінкою або гелем.

Так, макіяж він видаляє відмінно, але...

При потраплянні в очі, залишається жирна плівочка. Все таки очі краще змивати міцеляркою (знову ж, це особисто мені).

Великий розхід бальзаму також засмучує, адже для того, щоб видалити мій "бойовий раскрас", треба більше, ніж горошинка . Банки, 120 мл, вистачило на 2 місяці, тоді як гідрофільні масла я використовую за 4-6 місяців.

Формат бальзаму також я не оцінила. Так, в комплекті є лопатка, щоб набирати засіб, але ці всі лишні рухи мене дратують.

Ні, бальзам класний, і якщо ви таке любите - супер! Принаймні, спробувати варто, щоб зрозуміти ваше/не ваше.

Дякую за увагу!