Clinique High Impact Mascara
Туш, яка не змогла))
Мені важко пробувати щось нове після того, як я віднайшла свій ідеал (про нього писала ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/12582/). Але іноді все ж даю шанс іншим продуктам вразити мене своїми характеристиками.
З цією крихіткою в нас не вийшло дружніх відно син)).
Чому? Бо, незважаючи на непогану щіточку, відсутність алергічних реакцій та обіцянки виробника додати шаленого об'єму, довжини та вигину, я отримала досить посередній результат.
Ні, навіть не так. Мені здається, що результат якійсь від'ємний 🤣. Тож, давайте по пунктах, що мені не сподобалося:
🚫 Навіть у два шари мої вії не підкреслились (хоч зазвичай мені достатньо і одного для помітного ефекту).
🚫 Можливо, через нашарування, або ж просто така формула, але вії трохи злиплись (давно я такого не бачила на собі 😔).
🚫 Хоч туш і не позначається, як водостійка, але вона ну дууже чутлива до вологи і має здатність відбиватися на обличчі.
Рятує лише загальний макіяж очей та той факт, що маю достатньо густі і підкручені від природи вії.
Але я точно не розумію, де всі ті обіцянки та чому в моєму випадку не справдилася жодна 🤷. Якщо ви подивитеся інші мої відгуки на туші, то побачите, що різниця колосальна.
Якщо у вас є або була Clinique High Impact Mascara, скажіть, будь ласочка - це я така дивна людина або ж вам теж не сподобалося?)
Коментарі (0)