Pilirina 💛💙

HOLY LAND Alpha Complex Rapid Exfoliator - Хімічний пілінг 12%

HOLY LAND Alpha Complex Rapid Exfoliator - Хімічний пілінг 12%

Пілінг купувала на шалених знижках. До цього купувала з подружками на «розпив», вирішили поділити самі, оскільки так набагато дешевше.

І, знаєте, воно варте цього.

Обіцянки виробника:

Комбінований поверхневий пілінг на основі натуральних екстрактів фруктів. Сприяє очищенню, вирівнюванню кольору та текстури шкіри, оновленню епідермісу. Має тонізуючий ефект. Забезпечує негайний результат. Чи не сушить і не дратує шкіру. Підходить всім типів шкіри, зокрема, для проблемної, особливо при не запальних формах акне та себореї.

Склад:

Water (Aqua), Propylene Glycol, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit Extract, Citric Acid, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Lactic Acid, Ascorbic Acid, Salicylic Acid, Acer Saccharum ( ) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Ficus Carica (Fig) Extract, Punica Granatum Extract, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) , Hydroxyethylcellulose, 2-Bromo-2-Nitropropan-1,3-Diol.

Активні компоненти: Вітамін С, АНА кислоти, Гліколева кислота, Молочна кислота, Саліцилова кислота

Тип пілінгу: Гліколевий, Молочний, Саліциловий, АНА кислоти.

Концентрація фруктових кислот – 12%. pH - 3,5-3,8.

Цього відсотку кислот у пілінгу достатньо для домашнього догляду за шкірою. Концентрація висока, це відчувається.

Комбінований поверхневий пілінг на основі фруктових кислот. Не сушить і не дратує шкіру. Підходить всім типів шкіри при незапальних формах акне та себореї.

Шикарно вирівнює поверхню шкіри. Дійсно є відчуття, що зменшується товщина рогового шару, а в мене шкіра товстенька 😂

Оновлює епідерміс, вичищає бруд та скорочує пори.

Я користуюся ним роками в осінньо-зимовий період. Зникла пігментація. Шкіра відшліфувалася. Влітку не ризикую, хоча дуже чухаються руки її нанести на 10 хвилин і насолоджуватися ідеальною шкірою.

Скажу чесно, достойніше пілінгу я так і не знайшла за весь цей час. Змінювати не збираюся. Цілком задоволена результатом, коли шкіра оновлюється, як у змії. 😂

Ізраїльський проф рулить! 👍❤️