Колотило Тетяна

Дієвий спосіб зняти запалення при акне

Дієвий спосіб зняти запалення при акне

Люди, які люблять прикласти телефон до обличчя, підперти лице рукою чи поїсти солоденького - добре знайомі з проблемою того самого запаленого прищіка, який зрадницьки вискакує там де не треба. В цьому випадку потрібні засоби, які діють точково (конкретно на прищік, а не все обличчя) і швидко дають результат.

Крем є невиликим за розміром (28 г), має білу кремову текстуру, проте в складі знаходиться перекис бензоїлу, який допомагає при більш виражених прищах. На скільки я зрозуміла з дописів, він знищує бактерії, що викликають акне, проте це не 100% інформація. Головне є те, що він робить свою роботу і робить її на відмінно (для чутливої шкіри краще консультуватись з лікарем)

  • В інструкції написано що треба наносити на чисту шкіру 1-3 рази на день, проте якщо робити це доволі часто - виникає подразненя шкіри. Зволоження кремом може врятувати ситуацію, але все ж 3 рази я б не мастила за день, 1-2 цілком достатньо
  • Він може відбілювати одяг чи постіль, і це треба мати на увазі
  • Засіб потрібно наносити ВИКЛЮЧНО на прищік, якщо видавилось більше - краще витерти, ніж мастити більшим діаметром. Пробувала - потім мала червону пляму на той діаметр від реакції шкіри, коли рази 3 так мастила за день.

Класні точкові засоби, коли треба вийти на вулицю, а десь є червоний прищ на видному місці. В наборі 44шт, насправді цього цілком достатньо, якщо акне не є глобальною проблемою для шкіри. Плюсом є те, що прозора наліпка з часом змінює колір на місті прищіка на тілесний (не знаю як це пояснюється, але коли знімаєш - виглядає цікаво). Також з великів плюсів є добра клейка основа, раз взагалі 2 дні проходила з наліпкою і вона не відпала, чи можна клеїти на місця складок/більш активних зон на шкірі