Оліч

Paese Puder HD

Paese Puder HD

Я дуже довго обирала собі нову пудру. Зізнатися чесно - ніколи не морочила собі голову на цю тему, брала якісь звичайні компактні пудри, остання у мене була ламель за 100 гривень, і у мене не було до неї претензій. Ніколи не бачила різниці між ними, навіть пудри з моєї палетки Hourglass https://club.makeup.com.ua/post/8255/ мене не вразили, як звичайній пересічній людини, що не сильно захоплюється макіяжами, мені воно все +- одне й те ж.

Але тут я вирішила знайти собі якусь класну пудру, щоб все в ній було ідеально. І мій вибір пав на цю, бо вона:

🟢 не містить тальку

🟢 має в складі фізичні фільтри

🟢 веганський бренд

🟢 низька ціна

А також вона обіцяє "блюр" шкіри, і все таке. Пудра розсипчаста, у мене ніколи не було такої. В комплекті немає пуховки.

Можливо я просто не вмію такими користуватись, але пудра мені 🔴 підкреслила дрібні зморшки, про які я навіть не знала поки що, і текстуру шкіри, яку теж я не бачила досі. Підозрюю що якщо є сухість шкіри, або не дай Боже лущення шкіри - вона зробить жахіття. Тож я просто в шоці. За цю пудру ваш косметолог скаже вам "дякую", бо грошей ви точно принесете йому тепер побільше, ось і я тепер в розпачі, думаю що треба терміново йти робити біоревіталізацію і все таке інше.

Думаю що така пудра підійде дуже молодим дівчатам, бо в іншому випадку вона може зіпсувати образ.

Можливо буду пробували наносити тільки на чоло і мінімальну кількість, або просто куплю іншу, щоб не розбивати собі серце знову))

Paese Puder HD
Paese Puder HD
Paese Puder HD