Nata_Po

Анімалістична палетка від Makeup Revolution ч.2.

Анімалістична палетка від Makeup Revolution ч.2.
Анімалістична палетка від Makeup Revolution ч.2.

В мене є декілька традиційних мейків,якія регулярно повторюю, питання лише у підтонах, або більше в коричневинку, або в рожевинку.

Але, в мене лежала яскрава палетка, а потім яприкупила ще декілька, бо зрозуміла, що можна дуже класно урізноманітнювати свій макіяж і робити його в тон до одягу, додаючи зелених, рожевих, фіолетових, помаранчеви чи жовтеньких акцентів і це дууууже освіжає.

Кому цікаво, огляд на леопардову палетку - тут (https://club.makeup.com.ua/post/12411/)

Якщо чесно - ця палетка мені здається більш якісною, порівняно зі своєю більш нюдовою леопардовою сестричкою.

Тут також є різні за текстурою відтінки: матові, металіки, сатини, сатинові шимери, дуохроми.

Давайте коротенько по рядах:

1 ряд

1 - прохолодний сріблясто-бежеватий, хоча все ж більше у беж відітнок, безпроблемний металевий відблиск

2 - приєємний маслянистий, але більш дрібного помолу шимер, гарно наноситься, має скоріше санове сяйво.

3 - дуохром. В палетці виглядає якимось пудровим, а насправді дає холодно-рожевий перелив. Але, він не дуже приємний по текстурі, може кришитись, але наноситься пальцем нормально.

4 - бузково-фіолетовий - також має певну дуохроминку в собі. Наче чисто фіолетовий, але має якийсь рожевувато-блакитний перелив. гарно наноситься, але трошки проблемніше набирається, треба потерти трошки пальцем.

5 - матовий жовтенький. Нормально набирається і переноситься,, безпроблемний

6 - дуже насичений, маслянистий холодний темно-сіро-синенько-чорний, гарно переноситься та набирається, дає сатинове сяйво

2 ряд

1- істинно сатиновий м'ятний відтінок, гарно переноситься, виглядає скоріше матовим, ніж сатиновим, дуууууже-дуже делікатне, практично непомітне сяйво

2- бордовий шимер, легко набирається, гарно переноситься, дуже яскрвий і безпроблемний

3- аналогічний темно-синій (я забула зробити свотч), яби його обізвала сатиновим шимером

4 - помаранчевий матовий, насичений, норм переноситься, яскравий

5 - дуохромний рожевий з сріблясто-фіолетоватим переливом. Особисто мені цей відтінок не дуже подобається, бо виглядає якось дешево, чи що, але його можна дуже цікаво вписати акцентом невеличким, гарно набирається та переноситься, але може замилюватись.

6 - синій матовий, - він вже трошки нерівномірно наноситься, і його потрібно нашаровувати для однорідного покриття.

3 ряд

1- якийсь темно-фіолетово-сірий відтінок, дуже цікавий та незвичний, гарно переноситься, аналогічний по якості до бордового та синього шимерів у 2 ряді

2 - червоний матовий - насичений та пігментований

3 - зеленковий зелений матовий - насичений, безпроблемний

4 - сатиновий сіро-бежеватий. Візуально він подібний на м'ятний, але дає більше сяйва. Має цікавий перелив. На свотчах виглядає цікавіше, ніж в рефілі.

5 - матово-матиновий синюватий відтінок у рефілі, на свотчі матовий, але трошки нерівномірно наноситься, не вистачає пігментації

6 - чорний - також недостатньо пігментований, але якщо потрібно лише для затемнення - то все норм. Якщо використовувати для тотального смокі та розтушовки - може пітиплямами.

Тут показала, як виглядають свотчі на пальцях, але, на жаль, камера не передає усієї краси та дуохромності відтінків(( Особливо 3 відтінок - тут він просто бежевато-білий, хоча насправді - бежевато-рожевувато-блакитний :(

Наробила багато фото та відео, щоб якось краще передати відтінки, але як я вже казала, усієї краси не видно, хоч я і старалась :(

Мені ця палетка справді подобається, вона класна, яскрава, контрастна і, насправді її може вистачити для більшості шалених ідей на літо. З хорошого - тут є і шимери, і матові, і сатини, з мінусів - тут є не усі відтінки, які потрібні. Було би непогано мати якийсь нейтральний для складки - чи рожевуватий, чи коричневий, аналогічно немає світлого матового для розтушовки, не у всіх шимерів є матові аналоги. Але, все одно, на мій смак вона класна, бо тут хороша якість практично усіх відітнків, і навіть ті, які не дуже рівномірно наносятья мене все одно задовільняють, бо я рідко коли роблю дуже насичені та яскраві мейки. Скоріше кольорові акценти, для яких цієї палетки вистачає з головою.

Також мене приємно вразили дуохроми, бо я навіть не думала, що вони тут можуть мати місце.

Тому можу сміливо її рекомендувати.

Ще до плюсів) Якось я робила м'ятний мейк під худі. Взяла велику палетку від XX Revolution, вона по суті присвячена зеленій гамі, і там якраз були м'ятні відтінки. Я їх почала наносити і зрозуміла, що це щось напівпрозоре, не те, щоб там був якийсь не дуже інтенсивний відтінок, враження, наче його не було взагалі. Тоді я взяла цю палетку і двома м'ятно зеленими зробила класний мейк і в черговий раз потішилась, що вона в мене є. Хоча, та зелена палетка цілком окей, просто саме м'ятні там були дуже крейдовими та безколірними, на жаль (https://makeup.com.ua/ua/product/1147100/ - мова про два нижні відтінки у правому нижньому куті).