wowmom

На шляху до красивої шкіри? Можливо! Тільки не для дівчат з сухим типом

На шляху до красивої шкіри? Можливо! Тільки не для дівчат з сухим типом

Привіт, красуні!

Ще мабуть три роки тому, я мала дуже проблемну шкіру. Гормональні висипи, які я постійно роздирала, та потім ще місяць лікувала, чорні цятки шелушіння. Мені здавалося, що моя шкіра взбісилася. Та одного дня, в аптеці, я почула, як фармацевт рекомендовала дівчині гель для вмивання саме для таких проблем La Roche-Posay.

А це значить що? Правильно, що він мені треба!

До того ж у наявності були набори з мініатюрами гелю для вмивання та коригуючого засобу для обличчя. Як раз ідеальний варіант, щоб зрозуміти чи підходить тобі ця лінійка. І, дякувати Богу, я почала своє знайомство саме з мініатюр.

На шляху до красивої шкіри? Можливо! Тільки не для дівчат з сухим типом

Це зараз я звертаю увагу на склади засобів, які наношу на обличчя, а тоді мене то мало цікавило. Дійсно, у складі гелю для вмивання Ля Рош досить жорсткі ПАРи та компоненти.

Тобто, коли виробник каже, що можна використовувати для чутливої шкіри, то він трошки перебільшує.

До речі, випускається гель у об'ємах 200 та 400 мл, що досить зручно, якщо вам засіб підійшов.

Пахне гель приємно, ненав'язливо. У процесі використання ніяких "бісячих" факторів не було:-) Ось такої кількості засобу вистачає, щоб повністю вмити обличчя.

Піниться він чудово, розхід економічний, і все б добре, але..

Але, особисто мені, він так висушував шкіру, що вона ставала наче пергамент. Я дивуюся тим людям, хто цим гелем ще й туш змиває, це як?

При потраплянні в очі, може трошки пощіпувати (один раз пробувала), та відчуття сухості і стянутості мене більше насторожувало.

Після цього гелю хочеться з ніг до голови обмаститися кремом.

Та, заради справедливості, зауважу, що прищі і справді проходили швидше, особливо в комплексі з коригуючим засобом від цього ж бренду.

Після La Roche-Posay Effaclar Gel, вмивачки від Гарн'єр здаються лагідними, розумієте.

Я так і не змогла "добити" мініатюру на обличчя, тому використала в літку, як гель для душу! От тут він мені сподобалася:-)

Незважаючи на те, що він і справді допомогає лікувати запалення, я все ж віддаю перевагу більш делікатним засобам.

Дякую за увагу 😘