Alina Litva

Тріо культових кремів для тіла Sol de Janeiro

Тріо культових кремів для тіла Sol de Janeiro

Креми Sol de Janeiro, на моїй пам'яті, найстійкіші і найяскравіші в плані аромату, хоча самі запахи досить примітивні. Тільки взимку мені хочеться солодко пахнути, в усі інші пори року подібні запахи мене душать у прямому сенсі слова 😅

У лімітований набір входять три креми для тіла: зміцнювальний і розгладжувальний Bum Bum, освітлювальний Bom Dia Bright і зволожувальний Beija Flor Elasti-Cream для здорового вигляду шкіри.

Культовий крем для пружнішої шкіри, був натхненний улюбленою частиною тіла бразильців 🍑. Помітно розгладжує і підтягує шкіру завдяки багатій на кофеїн гуарані та олії купуасу, що швидко поглинається. Текстура середньої щільності, швидко розподіляється, поглинається, добре зволожує і надає сяйво. Пахне дуже солодко, аромат з нотами фісташок, солоної карамелі та ванілі.

Освітлювальний крем для тіла, що надає шкірі гладкості. М'яко відлущує і помітно освітлює шкіру завдяки фруктовим AHA кислотам і вітаміну С, роблячи шкіру зволоженою, сяючою і загалом рівнішою. Допомагає боротися з фолікулярним кератозом і вростанням волосся. За текстурою крем м'який, маслянистий, він глибоко зволожує шкіру, але водночас не здається важким або жирним, швидко вбирається. Пахне трохи м'якше попереднього, ванільно, з нотами чорної амбри, сливи і мускусу.

Насичений, живильний крем для тіла, обіцяє компенсувати поступову втрату колагену і протидіяти ознакам старіння шкіри. Підтримує процес клітинного оновлення завдяки олії какаї, м'якій альтернативі ретинолу, а веганський колаген підвищує пружність та еластичність шкіри. Що стосується текстури, вона така ж насичена, блискуча, як і в Bum Bum, і легко тане на шкірі, залишаючи її гладенькою, підтягнутою і сяючою. Крем ідеально підходить для догляду за шиєю і зоною декольте.

Я не буду першою, хто скаже, що в цьому ароматі явно відчувається Baccarat Rouge 540. Це не точна копія, вона набагато легша, але схожість дуже велика. Яскравий аромат з нотами бразильського жасмину, рожевого драконячого фрукта і ванілі.

Усі запахи на тілі тримаються дуже довго, годин 12 або навіть цілий день. Дуже рекомендую починати знайомство з меншого розміру (благо є мініатюри 25, 50, 75 мл), перш ніж витрачатися на велику банку крему.

Все ж таки для мене аромати надто солодкі, але іноді під настрій наношу їх і не використовую парфуми, щоб не змішувати запахи.