Оліч

НЕ порожні баночки

НЕ порожні баночки

Щось у мене зібралась просто купа банок-флаконів, багато що закінчується і у мене вже є заміна, а дещо лежить вже дуже довго "незаймане". І я вирішила зробити пару постів про "порожні баночки" і спочатку розкажу з чим я прощаюся назавжди, хоч там ще багато продукту всередині. Не всі продукти тут обʼєктивно погані, дещо просто набридло, чи не подобається особи мені.

🔴 Масажний крем вітекс - не знаю скільки він вже в мене лежить, я лінива дуже щоб робить обгортання. Виробник Білорусь, тут вже зрозуміло що повторень не буде.

🟢 Глиняна маска з вугіллям від Q+A - нещодавно писала про неї, https://club.makeup.com.ua/post/13127/, маска гарна, але останнім часом не хочеться робити маски з глини, і вона підсохла.

🟡 BB-крем від Missha, теж писала про нього, https://club.makeup.com.ua/post/12730/, мені не зайшов. Як на мене він важкуватий, я люблю біль невагомі текстури, але знаю що багато людей його люблять. Лежить вже майже рік майже цілий флакон, вже скоро стане простроком і вже точно не можна буде користуватися.

🔴 Роликовий атниперспірант Rexona - дуже бісячий запах, який відчувається цілий день. Мабуть він у мене с кимось неприємним асоціюється, що так дратує мене цей запах 😅 Не можу ним користуватися.

🔴 Гель для брів у стіку Maybelline New York Tattoo Brow. Писала відгук тут https://club.makeup.com.ua/post/11109/. Не сподобався, незручна форма, не підсихає до кінця. Бренд досі тестується на тваринах, що в наші часи, коли є багато альтернатив, якесь варварство. Більше ніколи нічого не куплю у них.

🟡 Міцелярна вода Garnier Skin Naturals. Класика, була мабуть у всіх) Ця пляшка на 100 мл у мене валяється вже мабуть три роки, я не люблю такий формат зняття макіяжу, мені зручніше гідрофільна олія. Такий продукт мені потрібне тільки якщо я малюю стрілки (раз на рік) і мені потрібно чимось трохи підчистити лінії. Останній раз в мене дуже запекли від неї очі, виявилось строк придатност вийшов ще півроку тому)) Купцвати більше не буду, щоб не збирати лишній мотлох.

🟡 Гель для вкладання волосся Rambootan. Нічого й сказати, не розумію що він у мене робить, я таким не користуюсь) Дурнувата покупка.

Далі розкажу про використані до кінця продукти