Олександра ☕️

Трохи про інтимне🩸

Трохи про інтимне🩸

Я мала б писати цей допис десь через місяць, але я така що можу і забути) Тому пишу зараз, а згодом буду доповнювати його.

Я давно думала про цю покупку, але завжди щось зупиняло. Але дуже хотілось бути незалежною від частих змін тампону. І от нарешті я зробила це. Обирала по оглядах і відгуках.

Хотіла щоб чаші були:

1) від хорошого бренду

2) м'які

3) одразу дві в комплекті

4) щоб був не хвостик, а петелька.

І ці чаші відповідають всім цим вимогам. Ще й мій улюблений колір💜 (та й загалом там є з чого обрати і по формі і по кольорах). А ще на упаковці є захист від відкриття, тож можна бути впевненою, що їх ніхто не відкривав до вас.

Чаші розміром 15 та 20 мл, остання мені здалася великою. Можливо буду користуватись тільки меншою.

В комплекті йде яскравий мішечок для зберігання та інструкція всіма популярними мовами.

Матеріал супер ніжний та м'який. Чаша легко складається в потрібну для введення форму.

З першого разу майже ніколи не виходить правильно її ввести, тому тут слід лише тренуватись та чекати. Це прийде з досвідом.

А загалом це виходить дешевше та екологічніше ніж тампони та тим паче прокладки (їх я просто ненавиджу).

❗️UPD: Нарешті пишу оновлення до цього допису. Через проблеми зі здоров'ям критичні дні у мене десь раз на 2 місяці, тому і чекати коли можна буде їх протестувати довелось довго. Тож мої враження:

(тестувала лише меншу чашу на 15 мл, бо більша просто ніяк не розкривалась)

1) Вводити її легше ніж я думала. Виходило не з першого разу. Більш-менш нормально її ввести вийшло лише раза з п'ятого. Я складала буквою С (це здається найпопулярніший спосіб). Треба зауважити, що абсолютно нічого не повинно стирчати назовні, ані хвостики, ані петельки. (до речі, я не пошкодувала що обрала чаші саме з петелькою, дійсно дуже зручно за неї виймати). І звісно ж вона не має ніяк відчуватись.

2) Скоріш за все вони для мене занадто м'які. Я просто не могла визначитись чи розкрилася вона там. Я жодного разу не протікала, але при вийманні вона і зовні була в крові. Тож скоріш за все вона не розкривалась як слід. Чашею я користувалась і на ніч і вдень. Все було непогано, але ці дні я більшою мірою проводила вдома, на вихід все ж таки використовувала тампони. Виходити з чашею було страшно.

3) Гігієна. І це мабуть найгірше в ній, тому що я не уявляю собі заміну чаші десь не вдома. Хоча навіть найменший розмір вміщає в себе досить багато крові, тому можливо міняти її посеред дня і не доведеться.

Загалом для першого разу я вважаю все пройшло непогано. Завдяки чаші за весь цикл я використала в два рази менше тампонів ніж зазвичай (нехай це теж буде як плюс). Але ще буду вчитись нею користуватись.

Трохи про інтимне🩸
Трохи про інтимне🩸
Трохи про інтимне🩸
Трохи про інтимне🩸
Трохи про інтимне🩸
Трохи про інтимне🩸
Трохи про інтимне🩸