Чистикова Дар'я

Антиперспірант тривалої дії

Антиперспірант тривалої дії

Антиперспірант то необхідність, особисто мені звичайного масмаркетівського дезодоранту-антиперспіранту із серії 48 годин мені вистачає годин на 4-6, в кращому разі. Моя біда мокрі пахви,  і як тільки дізналась про засоби підвищеної ефективності знайшла оптимальний варіант для себе.

Антиперспірант тривалої дії для нормальної шкіри Etiaxil Strong Antiperspirant Roll-on.  До нього додається ціла інструкція щодо використання, але краще з нею ознайомитись до придбання.  Не можна користуватися за два дні до та після видалення волосся з пахв.  Не можна наносити на мокрі пахви.  Після нанесення важливо висушити.  Вранці після нанесення пахви помити з милом.  Навіть дотримуючись цих умов, все одно можна відчути печіння.  При дотриманні всіх умов мені ефекту вистачає на 4-5 днів.

Самий значний плюс для мене це сухі пахви, тож ради них можна і трохи потерпіти печіння. Користуюсь десь с 2017 року,  з перервами через тимчасові противопоказання.

З додаткових плюсів - немає запаху поту і немає запаху дезодоранту, можна скористатися будь-якою парфумерією.  Для літа must have та і взагалі – порятунок). 

Недоліки. Це можливість роздратування і завелика ціна. Дуже маленький флакон 15 мл (звичайний роликовий антиперспірант 50 мл). Також варто зазначити, що є ряд противопоказань, середніх вагітність та годування грудьми, тож обов'язково звертайте увагу на інструкцію.

Гарного дня!🤗