Blondie_rs

Такий от Elemis

Такий от Elemis

Привіт всім! Що ж, зайшла в Мейкап Клуб і засміялась із допису Anna Feerie з заголовком "Кому Теслу в ванну кімнату?". Справді, деколи такі ціни на банку, що волосся встає "дибом".

Беру я, звісно ж, на великих знижках, адже єврейська душа, чи то жаба - задусили би 🤣 Але ж хочеться побалувати мамусю чимось люксовим, тому приходиться деколи моніторити кілька місяців, а то й рік.

Перше, що я хочу відмітити про цю маску, яка геть чисто нагадує живильний крем - її неймовірний квітковий аромат (ніжно парфумований). Він одразу дає зрозуміти, що перед вами не просто баночка, а продукт з вищого сегменту.

Текстура хоч і плотно-гелева, все одно більше нагадує густенький крем. Виробник радить наносити її наніч та змивати зранку (хоча ви й так вмиваєтесь).

Після нанесення утворює плівку, яка відчувається на обличчі. Має легкий освіжаючий ефект, проте продукт на літо заважкий, хороший для осені та зими.

Користувалась цим продуктом виключно мама, я спробувала разок і щось не пішло, тим паче "для чого мені пептити і т. д. ", бо брала я його мамі. Крем-маска уже майже закінчилась. Побігла спитати маму: "Як тобі ця баночка?", на що отримала відповідь: "Та такоє собі..." 😅

Тож, видимого ефекту не дає, це раз. Те, що залишає відчутний шар, який не дуже комфортний, це два. З позитивного мама відзначила легкий охолоджуючий ефект та неймовірний аромат. Тому, якщо ви фанат формату нічних масок - можете спробувати. В іншому випадку - це марна трата коштів.