Hrystja_

Знову пусті баночки

Знову пусті баночки
  1. Інтимний гель Farmona. Я вже описувала вчора цю фірму детально. Це навіть не знаю, яка пояшка по рахунку. Мені він ідеальний/ натуральний.
  2. Дитяче мило Peppa pig. Теж замовила повторно. Тут класне все: дизайн, зручна пляшка, еко склад, багато піни, гарний запах. Все, що треба дітям для щастя.
Знову пусті баночки

Купувала в жовтні минулого року. Це корейський бренд. Дуже сподобався, гарний запах, дуже економний розхід. Класний склад.

Це фірма Yeouth. В них дуже класна і дієва продукція. Крем гарно зволожує, в складі гіалуронка, екстракт равликового слизу, трипептиди, зелений чай. Крем універсальний. В мене ж від них маска з бруду Мертвого моря...теж супер класна. Обовʼязково буду замовляти косметику цієї фірми знов.

Морський гідролізований колаген з гіалуронкою і вітаміном С.

Його вживаю з 2021 року...3місяці через 6... зранку за 30 хв до їжі. Зви, що зразу не буде помітна дія. Колаген має накопичувальний ефект. Його дуже корисно вживати для краси волосся, міцності нігтів, а також для зміцнення кісток і хрящів. А ще він має зменшувати зморшки 🤔. Надіюсь, що так і є😉.