Моя улюблена Abellie
Я розширюю своє і ваше знайомство з брендом Abellie і до вашої уваги пінка, лосьйон та набір кремів )
отримала черговий пакуночками моїх дорогоцінних медових скарбів)))
з милом для обличчя та тіла я вас вже знайомила тут https://club.makeup.com.ua/post/4125/ , тож, перейдімо до пінки.
пінка має пружну структуру (не розтікається по руці одразу після вичавлення) і травʼянистий аромат. зрештою, вся косметика бренду, якою я користувалась має травянистий запах.
очищує гарно, мʼяко, не викликало подразнень та інших реакцій шкіри та очей.
Лосьйон для обличчя
лосьйон (тонік) для обличчя в основі має ромашкову воду. Тож, маємо І запах відповідний, і колір.
В описі сказано, що підійде для всіх типів шкіри. в мене комбі , мені підійшло. Стосовно інших типів - не можу сказати.
І вишенька (хоча їх аж дві, можна сказати))) мого замовлення - набір кремів «Королівський блиск»
мій фетиш - гарні складні баночки для кремів.
я хочу купити крем за для цієї баночки на поличці.
в цьому наборі зійшлось гарне пакування та склад.
купувала на подарунок, тому розкажу лише про перші враження від вигляду/запаху)
упаковка - мммм.... лаконічна і прекрасна) чорний+золото. шик і блиск)
денний та нічний креми по 30 мл і є маленькі шпателі для кожного крему) це супер!)
в інструкціях (навіть на сайті виробника) відсутні вказівки стосовно віку застосування, але на моє субʼєктивне бачення - чим темніше оформлення , тим "старший" крем)) тому, думаю, для 45+ підійде (оскільки моя дама для обдаровування в цій категорії).
для довкілля + , для транспортаціі - відсутність захисного пакування.
крем має густу консистенцію, травянисто-медовий який аромат та молочний колір.
загалом, перше враження - я собі куплю, коли доросту😅
Коментарі (0)