Hirudo Derm відбілюючий
Гарний бюджетний крем для всіх типів шкіри
Вже роки три користуюся цим кремом і він для мене ідеальний. Поясню чому.
1. Добре зволожує. У мене нормальна шкіра(без висипань). З цим кремом добре й взимку, й влітку. Шкіра зволожена, в комфорті.
Читала відгуки про нього на різних сайтах. По відгуках підходить і для комбі ,і для сухої,і навіть дівчата з жирною шкірою беруть і хвалять. Але це все ж індивідуально. Хто не любить жирні і масні крема,може не сподобатися.
2.Досить щільний,але швидко вбирається,не утворює плівку. Під ним шкіра не пітніє влітку. Висипань не провокує. Скільки б не нанесла(люблю багато),він не скачується,повністю поглинається. Шкіра не блищить як млинець з ним.
3. Під макіяж ідеальний. Нічого не скатується,не окислюється. Але зразу ж оговорю: я тоналками і пудрами не користуюся. Лише іноді BB кремом чи CC кремом. Так цей крем з ними не конфліктує.
4. Пори не забиває, а навіть стягує: певний період користувалася подарунковими кремами та міцеляркою. Трохи змінила догляд і відмовилася на деякий час від цього крему. Шкіра погіршилася. Розширилися пори на носі і трохи на щоках. Тільки відмінила все нове з догляду і знову повернулася до нього, через 2-3 дні пори звузилися,обличчя стало краще виглядати і повернулося відчуття комфорту.
5. Відбілення. Я його купила в перший раз саме заради відбілення плямки. Плямку не відбілив. (Пляму досить швидко відбілила за допомогою ампульною сироваткою з вітаміном С фірми Babe).
Цей кремчик відбілює взагальному,тобто не точково,а обличчя з ним світліше. І тут не справа в тому,що крем білий,як хтось писав. Просто при постійному користуванні обличчя стає матовішим та світлішим.
Якщо покладатися лише на нього в відбіленні пігментних плям,то будете чекати зникнення пігментації до "другого пришестя"))).Хоч по відгукам з різних сайтів наче вибілює гіперпігментацію.
З приводу веснянок,то дічата пишуть,що легко їх вибілює.
6. Бюджетний. Коштує до 200 грн і вистачить надовго.
7. Тут SPF 20,це мало для літнього сонця.
Я комбіную цей крем з кремом з SPF 50 (цієї ж фірми) і в принципі задоволена (між нанесеннями десь від 20 хвилин). На зиму-ранню весну чи пізню осінь цього спф вистачає. Тобто не радила б ним мазатися і зразу ж на сонце, дійсно можна заробити веснянки чи ще гірше пляму.
На тюбіку написано,що в складі є: вітамін С, коєвий дипальмітат,ніацинамід( щось в складі його не знайшла) та УФ фільтри( на оновленому кремчику пишуть SPF 20). Без парабенів.
8. З приводу боротьби зі зморшками нічого не помітила особливого. Але зволожена шкіра-це маст для молодості. Тому точно правильний шлях.
Склад
AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDES, KOJIC DIPALMITATE, GLYCERIN, STEARIC ACID, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, ETHOXYDIGLYCOL, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, CETEARETH-20, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GLYCOLIC ACID, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, TITANIUM DIOXIDE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ETHYLHEXYLTRIAZONE, HIRUDО EXTRACT, PANTHENOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, BHA, GLYCYRRHIZIC ACID, DIAZOLIDINIL UREA, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, GLYCYRRIZA GLABRA EXTRACT, PARFUM, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL.
Дякую за увагу!
Коментарі (0)