ksnklb

Аромат, що повинен дарувати затишок ✨️

Аромат, що повинен дарувати затишок ✨️
Аромат, що повинен дарувати затишок ✨️

Довго думала, чи чекати і розповідати про усі пробники від Mermade, чи по одному. Поки розповім свої враження від Cashmere, адже це аромат, який мені був зрозумілий одразу.

Початкова нота: Гранат
Нота Серця: Лотос, Орхідея
Кінцева нота: Мускус, Фіалка, Червоне дерево
Тип застосування: Вечір, Літо, Осінь
Класифікація аромату: Деревні, Квіткові
Стать: Жіноча

Одразу розкажу про стійкість. Нажаль, особисто на мені аромати Mermade тримаються дуже мало, до години.
Дизайн пробника взагалі дуже класний, як на мене. Є дозатор і кришечка, що щільно закривається і можна закидати їх у сумочку. На кожному пробничку є папір, який щільно закріплений, гарної якості та у тонах повних розмірів. На цій етикетці написано назву бренду, розмір, назву аромату та опис аромату, що мені дуже подобається) Одразу налаштовує на атмосферу.
А тепер про аромат) Кожен аромат при нанесенні мені спочатку чується спиртом, а вже потім розкриваються ноти... Саме у Cashmere деревні нотки, тому спочатку аромат може нагадувати чоловічі парфуми.
І так, після нанесення спирт зникає і розкривається солодкість гранату із чимось деревним, саме деревні нотки у цьому ароматі не роблять його аж надто солодким, а додають йому терпкість. Пізніше відчувається солодкість із рослинною різкістю, що переважає, наче квітковий пилок. А після цього вже легкі солодкі ноти, які вже ледь відчуваються.

Із усіх пробничків цей аромат мені перший найбільше сподобався, він був мені звичним та приємним. Це не аромат, який заходить перший у кімнату чи який несеться шлейфом, він не душить і не заважає, він просто доповнює образ. Як на мене це класний варіант на подарунок дівчині підліткового віку 😉