Оліч

Balea Hand Creme Urea

Balea Hand Creme Urea

Я шукала крем за невелику ціну, щоб гарно виконував свою функцію та не тестувався на тваринах. Вибір пав на цей продукт, бо на нього купа позитивних відгуків.

Тут доволі великий обʼєм - 100 мл; досить приємний, дуже легкий аромат (мені здається фруктовий); та середню текстуру - не дуже щільну та не дуже легку. Зазначено, що він для дуже сухої шкіри, але у мене нормальна і для мене він не занадто важкий.

🟢🟡 Крем має відносно непоганий склад, тут є в основі сечовина та гліцерин для зволоження та помʼякшення, та немає мінеральних олій, парафіну і всього такого. Але розбір складу показав на останніх місцях якісь не найкращі складники, які з одного боку допустимі в косметиці, з іншого боку можуть бути небезпечними для маленьких дітей та можуть накопичуватися на шкірі. Тож мабуть, якби в мене було немовля, я б не стала купувати, хоча скоріш за все концентрація тут дуже низька і то моє "панікьорство".

🟢 Після нанесення потрібно десь дві хвилинки щоб більша частина крему увібралась, далі ще кілька хвилин руки відносно "вологі". Потім шкіра залишається дуже гладенькою, але не липкою, є відчуття зволоженості ще як мінімум кілька годин.

🟡 Заявлено, що продукція бренду не тестується на тваринах, та і взагалі всюди пишуть, що це веганьська ТМ, що не могло мене не порадувати, але в описі бренду на мейкапі написано так: "Ця фірма є великою торговельною роздрібною мережею, що має фірмові магазини у Німеччині, Австрії, Італії, у країнах Південно-Східної Європи, а з 2017 року працює на китайському ринку." А в Китаї на законодавчому рівні не можна продавати косметику, що не пройшла тестування на тваринах. Тож для мене дуже поганий знак, що бренд продається в Китаї. Не знаю якій саме інформації довіряти.

Висновок:

Тож що стосується дії крему - я вважаю, що він цілком гідний у своїй ціновій категорії. А от стосовно його етичності - тепер я маю сумніви в цьому.

Balea Hand Creme Urea