Alina_Demchenko

На смітник: пусті баночки)

Я не можу сказати, що я прихильниця мінімалізму. Хоча дівчата кожен місяць роблять допис що до використаних до кінця продуктів - я таким не можу похизуватися. А тому що в мене великий вибір всього. Ні, я серьйозно - в мене три кондиціонери для білизни, бо настрій різний. І так само зі всім іншим. Тож давайте подивимось, що я НАРЕШТІ ВИКОРИСТАЛА ДО КІНЦЯ.

1) В мене закінчилось два гелі для душа, десь приблизно в один і той самий час. Взагалі, такі речі - я теж обираю під час настрою . Інколи хочеться свіжості, інколи солодкого. Оба геля - від Fa. Хоча чула багато негативних відгуків, вони мені підійшли, особливо аромати. Придбаю їх знову? Так, але явно не в маленькому форматі( ще одна причина чому в мене так повільно все розходується - стараюсь брати лише великі формати)

2)Засоби для волосся, закінчуються так само швидко, як і засоби для тіла. В цей раз доводиться викидати пусту тару від шампуню бренду Yves Rocher. Чесно кажучи - я його обожнювала, бо волосся після нього було чистим аж два с половиною дні ( бувало що навіть три) , а для мене це рекорд. З кондиціонером від Loreal- трошки складніше. Чоловік їм декілька місяців мив голову і по телефону розповідав який в мене поганий шампунь, що зовсім не милиться.Кондиціонер має приємну текстуру та доволі яскравий аромат з нотками кокоса та ванілі. Не дивно що мій чоловік мив їм голову. Волосся після нього доволі м'яке та блискуче. Придбаю їх знов? Мабуть ні, бо кондиціонер для мого типу волосся заважкий, а запасний флакон шампуню в мене є.

3) Доглядові та захисні засоби для тіла , було дуже логічно тут побачити. Мій улюблений кокосовий лосьйон від VS закінчився і це для мене привід поплакати і подивитися якісь мелодрами. Це найкращий засіб для тіла в моєму житті. Ніжна текстура, більше нагадує батер, який швидко поглинається і після цього залишається не реальний кокосовий аромат . Ну а шкіра - наче заново народилась. Ну і дезодарант від Yves Rocher відправляється на смітник, після року користування. Аромат приємний, свіжий, гарно маскує запах поту. Придбаю ці продукти знову? Так, але з іншими ароматами ( хочу протестувати інші запахи, перш ніж повертатися к цим)

4)Окремої уваги потребує засіб для детоксу шкіри голови від About. Вже другий йде до смітника, бо засіб дійсно гарно працює і я помітила, що наче шкіра почала дихати. Тож його можу рекомендувати: він не дорогий і якщо не сподобається, не шкода тих 30грн.

До мене прийшло розуміння того, що в цієї рубриці, я не скоро зможу викласти засоби з категорії декоративної косметики))) Але буду старатися)))