Олена В

У/З Скрабер і розпарююча маска Garnier Skin Naturals Hautklar Anti-Pickel Thermo Maske

У/З Скрабер і розпарююча маска Garnier Skin Naturals Hautklar Anti-Pickel Thermo Maske
У/З Скрабер і розпарююча маска Garnier Skin Naturals Hautklar Anti-Pickel Thermo Maske
У/З Скрабер і розпарююча маска Garnier Skin Naturals Hautklar Anti-Pickel Thermo Maske
У/З Скрабер і розпарююча маска Garnier Skin Naturals Hautklar Anti-Pickel Thermo Maske

Сьогодні був пост від Чистикова Дарья з питанням з чим краще поєднувати у/з скрабер щоб почистити пори.

У мене саме такий скрабер About.

Розкажу про свій досвід.

Купила скрабер декілька тижнів назад. Ще не опробувала всі режими.

Підкупила ціна і досить непогані відгуки на нього. Мета була почистити пори в Т-зоні. Шкіра у мене нормальна,є цятки на носі і трохи на щоках біля носу.

Що пише виробник.

Ультразвуковий іонний очищувач для обличчя ABOUT face Ultra Ion Cleaner має кілька режимів роботи: глибоке очищення, режим експорту позитивно заряджених іонів, введення негативно заряджених іонів, масаж, ліфтинг і тонізування.

  • 1 режим (Іон+) — видалення відмерлих клітин шкіри, чорних цяток, комедонів, глибоке очищення від жиру, забруднень, залишків косметики. Рекомендується працювати по тоніку,термальній воді чи лосьйону.
  • 2 режим (Іон–) — підвищення здатності шкіри поглинати поживні речовини, засвоювати їх із засобів для догляду за шкірою. На сироватці,емульсії,масці . Ще не користувалася.
  • 3 режим EMS Care. Це імпульсний режим зі зміцнюючим кремом. Теж не користувалася.
  • 4 режим UT Cleaning— глибоке очищення шкіри за допомогою засобів для обличчя, поплескувальний масаж, ліфтинг і підтягування контуру обличчя, поліпшення мікроциркуляції та активізація клітин. Можна робити на міцелярці,масці чи на термальній воді. Перше використання мене засмутило та спантеличило. Я мабуть недостатньо добре підготувала шкіру. Я її розпарила хвилин 10 над водяною банею і робила з термальною водичкою( у мене AVENE).

Мені здалося,що ефекту не було чи був зовсім мінімальний. Пори як були забиті, такими і залишилися після чистки(ну може трохи чистіше). Обличчя потім горіло від того,що я водила по багато разів по кожній зоні.

Потім я передивилася різні відео і відгуки. І знайшла інфу про цю масочку (саме на мейкапі рекомендували її поєднувати зі скрабером ).

З маскою все набагато краще.

У/З Скрабер і розпарююча маска Garnier Skin Naturals Hautklar Anti-Pickel Thermo Maske

Маска для обличчя Garnier Skin Naturals Hautklar Anti-Pickel Thermo Maske, 2*6 мл

Маска призначена для зменшення чорних цяток, звуження пор, регулювання роботи сальних залоз. Маска має розігрівальний ефект.

Як діє?

  • Саліцилова кислота має антибактеріальну дію, бореться з будь-якими запальними процесами.
  • Цинк нормалізує вироблення себуму.
  • Біла глина відома своїми матувальними властивостями.
  • Спеціальний фітокомплекс на основі активного компонента Vaccinium Myrtillus відновлює проблемні ділянки шкіри на клітинному рівні.
  • Дрібнодисперсні частинки пемзи усувають верхній ороговілий шар, вирівнюють мікрорельєф шкіри, роблять її ідеально гладкою й рівною.

Glycerin, Kaolin, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Aluminum Starch, Octenylsuccinate, Montmorillonite, Aqua / Water, Propylene Glycol, Acrylates Copolymer, Allantoin, Benzyl, Salicylate, Ci 42090 / Blue 1, Ci 77007 / Ultramarines, Limonene, Linalool, Propylene Carbonate, Salicylic Acid Serine, Sodium Chloride, Sorbitol, Stearalkonium Hectorite, Urea, Zinc Gluconate, Parfum / Fragrance

Запах приємний у маски. Відчуття в ній і після приємні,немає дикого зтягнення як від глини.

Упаковочка поділена на 2 рази. Але маски так багато,що вистачить на 4 рази точно.

Дуже приємна консистенція. Наче масляне суфе чи щось таке.

Коли її наносиш,то відчуття легкого тепла по всьому личку.

Тримати треба 3 хвилини.

Але із свого досвіда скажу,що краще хвилин 5-6,щоб був ефект.

Я таким масочками ніколи раніше не користувалася.

Що мене приємно вразило так це те,що вона сама витягає все із пор. Личко наче покривається ворсом (тобто із пор все "випригує").

Потім змиваємо масочку (можна і по ній працювати скрабером). Пори вже трохи стягнуті. Масочкоюможна користуватися 1-2 рази на тиждень.

І починаємо працювати скрабером. Перш за все обробляємо поверхню лопаточки хлоргексидином. У мене є готові серветочки Дезун,з ними дуже добре і зручно обробляти поверхню.

По боках скрабера є 2 металеві смужки. Треба іх тримати пальцями чи долонею (для правильної роботи гаджета і ефекту). Ведемо лопаточку під кутом 45 градусів, панель до обличчя (це обов'язово на всіх режимах саме в цій моделі). Натискати сильно на шкіру не треба.

Сама чистка займає у мене десь хвилин 10-12. Я не чищу щоки,лише ніс,підборіддя та лоб.

Пори дійсно чистяться.

Водити можна лише по вологій шкірі вздовж масажних ліній. Я бризкаю термальною водою безпосередньо на зону яку чищу саме зараз.

Для тих хто не робив чистку раніше скажу,що відчуття наче фонтанчик вибухає і бризкає на шкіру.

Те що в порах залишилося вискакує зразу ж.

Після я не наношу тонік (бо тоніки не люблю і не почуваюсь в них комфортно),а зразу ж свій зволожуючий крем Hirudo Derm( відбілюючий).

В принципі по п'ятибальній шкалі я можу поставити 4 цьому скраберу.Бо це не чистка у косметолога все ж.

Він дуже бюджетний. Жужжить не сильно,вібрує приємно. Не травмує шкіру. З ним можна зекономити великі гроші та й час,зробити процедурки всім членам сім'ї.

У мене за 2 рази використання маски і скрабера зникла пара сальних ниток на носі. Це Вау результат як на мене. Користуюся поки що 1-2 рази на тиждень. Можливо буду рідше в майбутньому ( 1 раз на місяць).

Протипоказання для використання скрабера: купероз,розацея і різні захворювання шкіри по типу екземи,псоріазу.

Сподіваюсь мій допис буде корисним!