Фруктовий бальзам для губ Essence Heart Core fruity lip balm
Бальзамчик для губ з неймовірно милим дизайном, але посередніми властивостями. Хоча на дещо він таки спроможний!
Бальзам для губ – один із найнеобхідніших для мене засобів доглядової косметики! Справа в тому, що у мене доволі чутлива шкіра, а губи – тим паче! Без належного догляду шкіра губ тріскається, пече, з’являються лущення. Тому без покритих бальзамом/блиском чи помадою губ я просто не виходжу з дому! Я можу взагалі не фарбуватися, але бальзам нанесу на губи обов’язково! Як і парфуми)
Бальзам для губ Essence Heart Core fruity lip balm став моєю спонтанною покупкою – я не планувала його купівлю, тим паче, що на момент покупки бальзамчик для губ у мене вже був, але такий милий дизайн і смішна ціна все ж таки спонукали мене закинути його до корзини))) Ну а що з цього вийшло – розповім далі по тексту.
Оформлення/дизайн
Упаковка бальзаму доволі простенька,– пластиковий корпус лимонного кольору, прозора кришечка.
Механізм, за допомогою якого викручується бальзам, працює добре, не заїдає.
Кришечка закривається міцно, самостійно у сумці бальзам у мене жодного разу не відкрився.
Але особливу увагу привертає сам стік бальзаму – кольорова основа, а всередині – ну просто неймовірно миле сердечко, яке якраз і являє собою живильну основу. Ну дуже круто дивиться!
Об’єм бальзаму – 3г.
Характеристика властивостей
Склад бальзаму доволі непоганий! Він не органічний і не натуральний, але якихось особливо шкідливих чи потенційно небезпечних для здоров’я речовин не містить. Головним активом виступає мигдальна олія, а також в складі серед компонентів, які мають натуральне походження і пряму зволожувальну чи живильну функцію, можна знайти масло ши, екстракт авокадо, гліцерин та сквален.
Консистенція бальзаму – класичний твердий стік, не дуже жирний, при спеці не підтаює.
Запах. Чесно кажучи, я очікувала більшого! Лимонний, але не натурального лимону, а такий трішки хімічненький, дуже слабо виражений. На губах практично не відчувається, вірніше, якщо бути більш точним – відчувається тільки під час нанесення і хвилин 5 після.
Смаку не має.
Нанесення. Ефект. Наноситься бальзам дуже легко, буквально скользить по губам. Він не сухий, але й не жирний, відчуття масла на губах не створює. Та й взагалі – відчувається на губах доволі комфортно. Губи підліковує гарно. Не з першого нанесення, звичайно, але якщо бальзам наносити постійно на протязі дня, навіть якщо губи в дуже плачевному стані, на наступний день губи вже будуть практично повністю підліковані – лущення, сухість проходять, тріщинки заживають, губи не печуть, а стають м’якенькими та зволоженими.
Але є в бальзаму два дуже вагомих мінуси – по-перше, даний відтінок страшенно вибілює губи! Якщо його нанести дуже тоненьким шаром – то ще нічого, а якщо трішки товстішим – то все, губи будуть білими! Їх стає практично не видно на обличчі, вони якось зливаються в загальному образі. Я такий ефект страшенно не люблю, мені більше до вподоби чіткі і виразні губи! Та й, як на мене, – це надає обличчю якогось хворобливого вигляду… І, по-друге, бальзам дуже сильно підкреслює всі недоліки губ, кожне лущення, кожна тріщинка стає вдвічі більш помітнішою з бальзамом, ніж без нього. У зв’язку із цим я ношу бальзам тільки вдома для лікувального ефекту і в жодному разі – не наношу його на губи при виході на вулицю.
Стійкість в бальзаму невелика – година-півтори від сили, і то – якщо не перекушувати і багато не розмовляти.
Відтінок, свотчі
У виробника даний бальзам представлений у 4 «смаках» - полуниця, вишня, диня і лимон, кожен із яких має різний відтінок і аромат. Я обрала «Лимон», так як хотіла прозорий бальзамчик на щодень. Бальзам і справді прозорий, але, як я зазначала вище, надає губам білуватого відтінку.
Фініш у бальзама сатиновий, сильного блиску не дає.
Ну і на фото – як бальзам виглядає на губах.
🍋🍋🍋🍋🍋
Загалом, Фруктовий бальзам для губ Essence Heart Core fruity lip balm непоганий – має нейтральний безпечний склад, гарно впливає на шкіру губ, комфортно відчувається на губах, але через описані недоліки покупку повторювати не буду однозначно!
Коментарі (0)