Pilirina 💛💙

Крем, що відновлює 👁

Крем, що відновлює 👁
Крем, що відновлює 👁
Крем, що відновлює 👁

У мене 3 пробника об’ємом по 5 мл. Формат шикарний для літніх поїздок. На пластиковій тубі є вся інформація: батч, термін, склад, опис, виглядає презентабельно, як для ознайомчого міні-формату. Та й, скажу по секрету, набагато бюджетніше.

Консистенція: масляна, жирна, густа, силіконова, білого кольору. Косметичної віддушки не відчуваю.

Крем щільний, але розріджується від тепла шкіри і стає повністю піддатливим, нагадуючи чимось масло. Має однорідний молочний відтінок без вкраплень, при розподілі повністю зникає і гарно вбирається. Витрачається така текстура більш, ніж економічно, у порівнянні зі звичайними кремами.

Використовую вранці та ввечері. Макіяж наноситься добре, не скочується.

Крем, що відновлює 👁

Список компонентів, що входять до складу, настільки довжелезний, що весь текст мого відгуку міг би бути коротшим. Не буду розбирати склад, бо я не екоголік. Думаю, ви самі бачити його «насиченість»:

Aqua, Glycerin, Cycloheasiloxane, Butylene Glycol, Alcohol Denat. stearic Acid, stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Palmitic Acid, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Sorbitol, Cera Alba, Sodium Stearoyl Glutamate, Nylon-66, Dimethyl Isosorbide, Octyldodecanol, Hydroxypropyl Tetragtxytirantriol, Aluminium, Starchoctenylsuccinate, Peg-20 Stearate, Caprylic/Carpic Triglyceride, Propylene GLycol, Phenoxyethanol, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Capryloyl Salycilic Acid, Tocopheryl Acetate, Acrylamide/Sodium Acryloydimethyltaurate Copolymer, Hydrogenated Vegetable Oil, Isohexadecane, Mica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Clorhexidine Digluconate, Ascorbyl Glucoside, Vitreoscilla Fermernt, Acrylates Copolymer, Adenosine, Polysorbate 80, Laminaria Ochroleuca Extract, Polygonium Fagopyrum Extract, Algae, N-Hydroxysuccinimide, Palmitoyl Oligopeptide, Chrysin, Palmitoyl Terapeptide-7.

Від використання Biotherm Blue Therapy Eye немає взагалі ніякого дискомфорту. Якщо його нанести перед сном, то на ранок не прокидаєшся зі склеєними, втомленими очима.

На жаль, із темними колами нічого не робить. Але виробники про цю функцію і не заявляли.

Так, мені б хотілося плескати в долоні та співати йому оди вже на 3 день після використання, але мені здається, що у нього ефект накопичувальний. Буквально за тиждень використання мімічні заломи стали візуально менш глибокими, але повністю, звісно, вже не зникнуть, адже мені вже 38.

Шкіра насичена і доглянута, нічого не стягує і це вже добре.

Малоймовірно, що ви з його допомогою можете розгладити всі зморшки під очима до стану "чистого обличчя", це ж не ботокс. Але помітно скоротити глибину сіточки зморшок, візуально пом'якшити "гусячі лапки" за рахунок глибокого зволоження можна. Ну і не забуваємо, що якісний крем - чудова профілактика від появи нових, глибоких зморшок (завжди легше запобігти, ніж позбавлятися).

На своєму прикладі я бачу, що крем справді працює. Робить це поступово, день за днем покращує стан шкіри під очима. Поки я дуже ним задоволена, на відміну від польського профу, який був до цього.