Nata_Po

Прекрасні мініатюрні та функціональні тіні від Paese

Прекрасні мініатюрні та функціональні тіні від Paese
Прекрасні мініатюрні та функціональні тіні від Paese

З Paese я вже знайома давно, бо мала їхні рум'яна - аналог до Nars Orgasm (тут - https://club.makeup.com.ua/post/11393/). А тут я випадково натрапила на серію цих палеток і не втрималась.

Тут 4 відтінки - 3 матові та один металізований шимерний.

В лінійці всього, здається 6 варіантів: теплий коричневий, прохолодний коричневий (мій 03 Coffee Break), болотяно-зеленкуватий, рожевий, блакитний та чорно-біла гама.

Палетка абсолютно без нічого зайвого, кришечк а закривається надійно. Загальна вага 5,5г - тобто 1,375г на рефіл, що не є мало.

Усі відтінки достатньо пігментовані, хіба що світлий такий собі, але він мені потрібен скоріше для розтушовки, а не не в якості матового хайлайту, тож і тут ок. Коричневі тут явно з прохолодним підтоном.

Матові практично не пилять, рефіли чисті, під очі не осипаються. Шимерний має ефект фольги та тягнеться як масло, абсолютно не осипається. Чудовий. Він такого відтінку персикового золота. Відтінок гарний, але я була бтрошки більш щасливою, якби це був більш універсальний більш світлий шимер, який би гарно висвітлював рухому повіку. Але це взагалі не проблема, бо завжди можна на центр додати трошечки хайлайтеру і все виглядатиме світліше.

Макіяж був виконаний повністю цією палеткою із залученнямусіх відтінків

Світло-коричневий ускладку та трошки в кутик, темним підвела нижню повіку, шимер на всю рухому повіку, а світлим підтушували до брови.

Але, я вирішила не зупинятись, згадала, що сьогодні буду в синьому, тому додала трошки синього у кутик та блакитних блискіток на центр (з палетки Colourpop Cabana CLub).

Дуже полюбила відтінок однушки додавати у кутик з зеленим переливом. Він додає будь-якому мейку класної родзинки. Тому тут від ненависті до великої любові (https://club.makeup.com.ua/post/12828/).

Під бровою хайлайтер від Lamel (https://club.makeup.com.ua/post/12674/)

Брівки фіксувала гелем-клеємз мертвою хваткою.

Усі використані продукти відмічу)

При регулярному використанні стикнулась щ кількома пробоемами.

1. Матові хороші, але тушуються не ідеально і потребують трошки часу і зусиль на розтушовку ( добре, що є світлий матовий, яким можна все підтерти).

2. На спеці в мене підскатався шимерний відтінок і забився в складці, хоча я наносила на базу, як завжди.

3. Я думала придбати за нагоди ще кілька інших відтінків цих мініатюрок, але тепер передумала, бо вона хоч і маленька, зручненька і все ок, але треба трошки потанцювати задля результату.