Lyuba

Розпаковка замовлення на день народження😍

Розпаковка замовлення на день народження😍

Перше, що прийшло у голову - це те, що хочеться якось себе порадувати (а не замовляти те, що закінчилось чи потрібно). Здається, вдалось! Єдина прикрість, сертифікати не поширюються на товари з ЄС, тому довелось обирати не те, що хочеться, а те що було в наявності.

Розпаковка замовлення на день народження😍

Я завжди перебивалась мініатюрками, а от влітку після ковіду купила більший флакон у відпустку і нарешті розпробувала засіб. Шовковиста, не надто жирна олійка з запахом жасмину - робить шкіру золотистою і мякою. Буду згадувати знову про літо і відпустку.

Наступна позиція була у моєму вішлісті кілька років, все руки не доходили. Це парфумована свічка Gloss Black Orchid. На мій смак нічого спільного з одноіменним парфумом не має, але запах приємний. До речі, дуже інтенсивно пахне навіть незапалена.

Крем Averac - то нова спроба знайти діамант за 500 грн.

Я щиро вірю, що не Natura Bisse єдиною доглядати за обличчям, і частенько купую бюджетні креми. Цей обіцяє потурбуватися про пружність шкіри, перевіримо.

І остання але дуже очікувана позиція. Олівець для очей Collistar waterproof professional eye pencil. Кілька років назад Коліста робив мабуть найцікавіші з мілд маркету колекції макіяжу, і я досі не можу забути ці неонові помади і сині підводки. Обрала олівець зелений металік, зазвичай такі холодні відтінки гарно витягують зелень з моїх очей. Чекаю завтра щоб намалюватися 😁

Чи просите ви сертифікати МейкАп у подарунок?

Що б обрали для себе?