Олена В

Зомбі чи янголи?

Зомбі чи янголи?

Нарешті я таки замовила Skin1004 Zombie pack маску,про яку мріяла з минулого літа ще і не наважувалася купити (з вішлиста).

Купила на пробу 1 саше. Відгуків про неї малувато на теренах інтернету,але всі вони позитивні.

SKIN1004 – це марка доглядової косметики з Південної Кореї. Один із тих брендів, які популярні і в себе на Батьківщині, і в цілому світі.

Назва пов'язана з тим, що цифра "1004" та слово "ангел" співзвучні в корейські мові ("Скін Чанса"); ідея в тому, що косметика повинна стати ніби "ангелом" для нашої шкіри (настільки добре доглядати за нею).

Бренд не тестує продукцію на тваринах і використовує в складі багато натуральних інгредієнтів.

У цього бренда ціла лінійка незвичних масок: Witch Pack, Mummy Pack, Pumpkin Pack))) Все так чи інакше пов'язано з монстрами))).

Саме про Zombie Pack писали,що вона схожа по дії своїй на маску "Hanacure" і на "Picobio". Ці маски наче тестують нашу шкіру,показуючи де не вистачаає зволоження, а де ліфтингу і т.д.

Набір складається з самої сухої маски та активатора. В повному наборі 8 масок і пензлик для нанесення.

Що обіцяє маска:

-стягнення пор

-ліфтинг

-боротьба з пігментацією

-зволоження та надання пружності

-боротьба з мімічними зморшками

-94% натуральних інгредієнтів в складі

Як діє?

Яєчний білок альбумін звужує пори, запобігає жирному блиску Т-зони, живить і заспокоює шкіру, зменшує подразнення та запалення. Екстракт центели азійської відновлює бар’єрну функцію шкіри, зменшує набряклість і прояви куперозу. Березовий сік покращує колір обличчя, освітлює ластовиння та пігментні плями, зволожує і тонізує шкіру, розгладжує дрібні вікові зморшки та зменшує глибину мімічних. Екстракт троянди допомагає підтримувати оптимальний рівень зволоженості, пом’якшує шкіру та підтягує овал обличчя, позбавляє сухості та лущення. Екстракт обліпихи відновлює ліпідний бар’єр, захищає шкіру від вільних радикалів і зовнішніх подразників, активізує регенераційні процеси. Екстракт арніки покращує мікроциркуляцію крові та живлення шкіри. Екстракт алое вера справляє антиоксидантну дію і стимулює синтез власних колагенових волокон.

Склад товару

Zombie Pack Powder: Albumen, Zea Mays (Corn) Starch, Silica, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Panthenol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Propolis Extract, Fragrance, Benzyl Benzoate.
Zombie Pack Activator: Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Centella Asiatica Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Hippophae Rhamnoides Extract, Betula Alba Juice, Anastatica Hierochuntica Extract, Adenosine, Allantoin, Panthenol, Copper Tripeptide-1, Glycerin, Sodium PCA, Disodium EDTA, Arnica Montana Flower Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Commiphora Mukul Resin Extract.

Зразу ж скажу,що я читала ,що аромат у маски жахливий. Але мені він чомусь сподобався. Мені не пахне яєчним білком. Це більше запах здобної булочки ,як на мене))) Запах тримався дуууже довго,вночі ще чула. І він мені приємний. Чоловіку також.

Потім влила активатор в саше й наносила по масажним лініям. Після нанесення,лягла.

Спочатку трохи подпікало. Я вже подумала,що це алергія на якийсь із компонентів.

А через хвилинок так 5 почалося дійство. Лице все стягнуло,рот відкрився))) (це сміх та гріх),на лобі вирос з одного боку ріг(взбучилася маска), на підборідді так само горби . Ритвини на щоках та під очима(мене вони досить налякали). Лице стягло. Реальний зомбак!👁️👁️

На фото видно,як я перелякано на себе дивлюся перед змиттям. Рот закрити не могла))),тягнуло щоки вгору.

Маска робить діагностику. Тобто де ритвини-недостача зволоження. Де горби-там тонус порушен. Хоч зморшок особливих під очима немає,треба замислитися над зволоженням саме в цих зонах.

Далі після змиття продовжувалося дійство))). Хоча маски не було,шкіра й далі розтягувалася (на лобі одна зморшка частково розгладилася). Ніс став гладким,шкіра наче відполірована,блищала як міний таз.

Але не довго це відбувалося,хвилин 15 після змиття.

Нанесла після крем фірми Avene Cicalfate+(він зняв почервоніння і легкий жар шкіри).

Який результат я побачила після.

Зморшки на лобі трохи стали менш помітні. Якщо від звичайних масок ефект тримається до першої міміки,то від цієї тривав цілий вечір. Хмурити лоб я не могла,міміка наче зтерлася.

Загальний ліфтинг був виражений, лице наче налилося. Носогубки піднялися і трохи розгладилися. Весь вечір я відчувала,що моє лице стягнуто і шкіра тягнеться до вух,наче її натягли і прив'язали бантиком на голові.. Але це скоріше навіть не стягнення,а шалений ліфтинг,який навіть приємно відчувати. Обличчя місцями було червоне,читала що так повинно бути. Тому треба робити на ніч. Щоб шкіра заспокоїлася.

Що було наступного дня:

Лице зранку було все одно більш підтянгуте,ніж до. Висипів і почервоніння не було. Не можу сказати що обличчя наливне яблуко,але точно підтягнутіше ніж зазвичай. Маленькі мімічні зморшки біля носу( від жмуріння у мене) стали не такі глибокі,але не зникли. Загальний ліфтинг ще трохи відчувається. І лоб вже більш рухливий,але не до кінця. Все ще відчувається незначне натягнення шкіри. Носогубки наче підняті як і ввечері(поки що). Чоловік каже,що є різниця( сподіваюсь він знає що каже).

Висновок: дуже цікава маска!

1.Алергії не викликала.

2.Ліфтинг незвичний,відчуття прикольні,емоції, результат є навіть від однієї штуки. І триває значно довше. Точно не такий як від всіх тих, які я купувала раніше.

3. Впевнена,що є накопичувальний ефект,тому треба робити як мінімум 8 штук, раз на тиждень.

4. Думаю,що чим зріліша шкіра,тим сильніший ліфтинг і ефект.

5. Чоловік собі теж захотів спробувати,а це показник!

6. Робить діагностику. Треба тепер продумати,що додати в догляд.

https://makeup.com.ua/ua/product/1085283/

На жаль,зараз її немає в наявності. Тому не додається продукт.

Вважаю покупку вдалою,а експеримент необхідно продовжити!

Дякую за увагу.

Зомбі чи янголи?
Зомбі чи янголи?
Зомбі чи янголи?
Зомбі чи янголи?
Зомбі чи янголи?