Подарунок від makeup та tink
Ну начиталась я різного, тому прийшлось самій розглянути своє нове надбання в косметиці…
Писати про крем чи блиск - беззмістовно, адже вони направду прикольні. І зручні баночки, і гарний аромат.
Про тонік вже написали багато. Нажаль, от ця легка липкість присутня. Тому не моя історія. Принаймі літом.
Найбільше я чекала альгінантну маску. Я взагалі по масках фанатію... а тут ще й мейкап прочитав думки :)
І вона специфічна, але після першого разу скажу, що не дивлячись на нюанси - чудова.
Маска в разовій порційній посудці. Хоча послухайте мене, діліть на два прийоми. Розводьте просто в чомусь іншому. Аромат бомбічний. Ніжний і нехімічний.
начиталась відгуків, що швидко застигає тому додала трошки більше холодної фільтрованої водички. Маскою закрила губи вби максимально зробити той ефект парника. Най працює крихітка масочка. Чомусь пішла комочками, ну але то таке.
Застигає на личику як і професійні відносно швидко. Але тримаємо хоч би хвилин з 10. Щодо зняття... все одно шматочками. Напевно із за того, що вона комками, то нажаль розривається часто.
В загальному - можна купляти, адже ціна дуже прийнятна.
⁉️⁉️Дівчатка, а ну накидайте варіанти альгінантних масок для домашнього використання .. які вам от супер зайшли! 🥰
Коментарі (0)