Alyona Fedyk

3 крутих засоби від KIKO MILANO

3 крутих засоби від KIKO MILANO

Мої довготривалі стосунки з KIKO почались ще у 2014 році. Цей бренд особисто для мене – не просто красивий дизайн та доступність, це – цікава філософія і дуже неординарний підхід до створення косметики. Бренд дотримується кодексу етики та не тестує косметику на тваринах.

Практично щосезону вони створюють лімітовані серії, які ніколи не повторюються. І саме ця особливість підкуплює, бо хочеться спробувати все, але є ризик закохатись в засіб, який ти більше ніколи не зможеш купити) Так було зі мною декілька разів. Тому вкотре переконуюсь, що краще надавати перевагу базовій колекції KIKO, бо там є безліч чудових засобів. Саме тому я обрала ТОП-3 з серії, яка не зникає з продажу вже тривалий час. І це щастя, бо без цих крихіток я не уявляю вже красивого макіяжу. Ну що ж, поїхали)

3 крутих засоби від KIKO MILANO
3 крутих засоби від KIKO MILANO

Компактний олівець-помада з неймовірно красивим сатиновим фінішем. Мій улюблений відтінок – 03 Golden Coral, який, здається, просто створений для візуального об’єму губ. Ідеальний нюд з легким рожевим підтоном. Обожнюю на кожен день і в особливих образах.

  • Стійкість не висока, але через зручний формат можна в будь-який момент поновити помаду на губах.
  • Дуже легко малювати по контур губ за рахунок порівняно тонкого грифелю.
  • Текстура – просто космос. Дуже ніжна, повітряна, кремова… На губах помада створює комфортне покриття. Але якщо губи дуже сухі – може підкреслити шелушіння. Тому краще підготуватись)
  • Олівець не автоматичний. Його потрібно заточувати, але для нього у Kiko є спеціальна точилка. Дуже якісна. Моя служить мені вже років 5 точно. Зрештою, такий аксесуар можна знайти зараз у багатьох брендів.

Бренд створив ще одну серію подібних олівців, але вони матові. Також там відрізняється кольорова гама, тому якщо захочете придбати саме цей відтінок – будьте уважні:)

Теж дуже якісний продукт. В колекції є матові та відтінки металік. Мій – 10 Warm Mauve. Він 100% матовий, але якщо хочеться красивого сяйва – наношу поверх трішки хайлайтеру.

  • Головна особливість – це саме стійкість. Цілий день з красивим рум’янцем на щічках? Легко.
  • Приємна текстура, яка дуже легко нашаровується для більшої інтенсивності. Хочете ледь помітний рум’янець – гарненько здмухніть або постукайте пензлем по кришечці, аби позбутись надмірної насиченості. Рум’яна пігментовані.
  • Некомедогенна формула, яка до того ж дерматологічно протестована.

Відтінок 10 Warm Mauve в житті виглядає більш рожевим, ніж на фото. Я планувала носити його лише в холодний сезон, але спробувала нанести трішки рум’ян на засмаглу шкіру – і була приємно здивована. Як на мене, виглядає красиво) Для світлошкірих красунь – взагалі варіант безпрограшний. А ось тут я писала про рум'яна більш детально: https://club.makeup.com.ua/post/3107/

Про туш я писала допис раніше, але, зізнаюсть, я була надто стриманою. Це не туш – це просто знахідка. Одна з кращих, які я пробувала. Підсадила на неї моїх подруг, бо дехто з них вважав, що вії я наростила, бо ж ніби-то туш не може так красиво розділяти та додавати об’єм:)

  • Щіточка циліндроподібна. Вона достатньо велика, але в цьому випадку – це плюс, бо розпушує вона бездоганно. Склеєні вії після 2 шару – це точно не про неї.
  • Кремова текстура, яка швидко схоплюється на віях. Моя рекомендація – після початку використання туші дати їй час трішки підсохнути у флаконі. Я помітила, що через місяць туш лягає значно краще на вії і робить їх в рази об’ємнішими.

Обожнюю наносити її у два шари, тоді вії дійсно мегаоб’ємні. Але в своєму мейкапі нижче я нанесла її в один шар і ледь торкаючись – для більш природного ефекту. Теж непогано:)

На обличчі – флюїд Pharmaceris F Mineral (20 - Natural) + хайлайтер Milani Strobelight Instant + рум'яна Kiko.

На бровах – мікроолівець Brow Reveal від Bourjois.

На губах – помада-олівець Kiko Milano Smart Fusion Creamy Lip Crayon.

Вії – Kiko Milano Lost In Amalfi 24h Lasting Click.