Alina_Demchenko

Знайомство з брендом Tink

З брендом Tink, я не була знайома. Хоча я і бачила яскраве та цікаве пакування на поличках в магазині, але чомусь навіть не придивлялась. Але мейкап кожен раз дивує своїми подарунками, бо часто знайомить нас з новими брендами.

Вже всі дівчата встигли отримати і вже розповісти свою думку що до продуктів, тому ви вже розумієте, що мені сподобалось, а що ні, бо багато в чому - наші думки співпали.

Отдже у цьому дописі я хочу розповісти про свій затест всіх продуктів, окрім маски( до тестування її я не була готова, тому хочу спершу купити пензлик та правильно все замішати- а потім вже розповісти вам)

Як завжди - буду ставити оцінки продуктам, що б краще розуміти мою схильність до продукта, або навпаки. Писати буду у тому порядку, в якому тестувала)

Не знаю хто придумав цей засіб, але по моїм відчуттям це був один з трьох головних Олімпійських богів. Підказка: я не про Зевса та Посейдона. Чому таке враження? Зараз розповім.

Міцелярна вода - найнетральніший продукт в моєму житті. Я користувалась різними брендами і вони були плюс мінус однакові. Змивали забруднення та не стійкий макіяж.

Хочу сказати, що рум'яна, помаду, хайлайтер - вона дійсно змила. Але якщо ви думаєте що це добре, то ні...

Цей засіб на стільки пече, що я думала залишусь без обличчя. Його наче виїдало. Я не відчувала губ, коли зтирала помаду. Я не старадаю алергіями і тому така реакція для мене була максимально дивна. Шкіра пекла, вона почервоніла і навіть після гелю для вмивання - печіння не зупинилось . 3 слої гелю алое, засіб з пантенолом - тільки тоді я реанімувала шкіру.

До тестування приєдналась моя бабуся. Шкіра вікова, товста, груба ... Їй теж пече. Скоріш за все такий ефект дає м'ята. Засіб, який зазначен ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ І СУХОЇ ШКІРИ, майже вбив мою жирну шкіру, зробивши моє обличчя червоного кольору.

Дизайн пляшки милий, гарний, пластик якісний. Але чи це має значення?

-100/10

Чи страшно мені було продовжувати тестування ? Так. Але я вирішила що треба продовжити, бо не могла робити висновок про бренд, по одному продукту, хоча і дуже жахливому.

Я була здивована. Тонік виявився нормальним.

Ні, я серьйозно - моє обличчя на місці. Він гарно очистив шкіру, зняв запалення (ДОРЕЧІ, ПІСЛЯ ТІЄЇ МІЦЕЛЯРКИ) . Тонік трошки матує шкіру, освіжає і як мені здалось - звузив пори біля носа. Алергії не викликає, як і подразнення. Шкіру не стягує, сухості якоїсь нема ( я сильно не перевіряю - одразу ж наношу догляд) . Аромат є, дійсно нагадує розмарин, але слабкіший. Мені аромат не заважає.

Моя оцінка 8/10 - шкіра на місці, добре очищає, прекрасний варіант для літа)

Бальзами для губ завжди користуються моєю приильністю. Живу по принципу - бальзамів багато не буває. Тому ласкаво просимо крихітко)))

Бальзам має льодяниково-ментоловий запах ( один в один як цукерки плюсик) . На смак доречі такий же)

Він охолоджує губи, не пече і не працює як плампер - це плюс.

Аромат приємний, липкості нема, поглинається швидко, розм'якшує губи, не сильно щільний, гарно розподіляється, середньої інтенсивності по живленю - наче не погарно як на мене. А ще він має блискітки. Це гарно виглядає на губах, але трошки недоречно саме для доглядової косметики ( бо її по плану не треба змивати, а шимер - все ж таки краще змивати) . Але в останній час я таке часто зустрічаю, то ж мабуть так треба.

Оціенка 9/10

Це доволі ніжний, не липкий крем з приємним фінішем. Він має солодкий аромат, але не нав'язливий, трошки з якимись горіховими нотками. Він гарно поглинається, не залишає липкості і має стійкий аромат на шкірі рук. Мої руки не сильно потребують сильного зволоження і тому мені - він підійшов. Крем чимось схож на крема від Mermade. Мабуть текстурою.

Для нормальної шкіри - гарно підійде. Як буде поводитися з сухою - не можу сказати.

Він невеликий і тому його дуже зручно носити у сумочці . Як на мене теж плюс. Я не можу назвати себе експертом в області кремів для рук, тому не знаю - сподобається він чи ні)

Я ставлю йому 9/10. Поставила би 10, будь він з кокосом 😂😂😂

12 липня, 2023
Alina_Demchenko
12 липня, 2023