SomovaFM

Face Serum: Anti-pollution Niacinamide 7% від Sane

Face Serum: Anti-pollution Niacinamide 7% від Sane

Цю маленьку пляшечку придбала для урегулювання виробляємого себуму на шкіри обличчя. Мій вибір пав саме на неї через наявність в магазині та акційну ціну. Особливо ні на що не розраховувала, аби тільки гірше не було.

Face Serum: Anti-pollution Niacinamide 7% від Sane
Face Serum: Anti-pollution Niacinamide 7% від Sane

Пластикова прозора пляшечка, пластиковий дозатор і пластикова кришечка, яка дуже хрупка, буквально через пару раз відкривання вона тріснула в моїх руках. Не критична ситуація, сироватка стоїть на поличці, але все ж таки. Сам дозатор зручний, серум виходить чудово і в невеликій кількості.

Біла рідина, по консистенції як водичка, без аромату , що добре. Шкіру не стягує, не сушить, взагалі не відчутна після висихання.

Спершу вирішила нанести її на носик, бо там в мене були чорні цятоки та видимі сальні ниті.

Після другого ж нанесення на носику з'явилося висипання маленькими прищечками. Звичайно припинила користуватися засобом і буквально за пару днів вони пройшли. Проте хрест на ній не поставила, на той час я почала користуватися сироваткою від Garnier, у складі якої був национамід з меньшим вмістом. Тому після якогось часу, повернулась до сироватки Sane.

Наносила її на ніч на ніс, підборіддя та Т-зону.

✅ Висипань вже не було, а через тиждень щоденного використання чорні цятки зникли! Через два тижні сальні ниті, які візуально збільшували мої пори, почали висвітлюватися та стали майже непомітними. Хоч і у збільшуючому дзеркалі я бачу ці сальні ниті, але гадаю позбутися їх на 100% не можливо, бо вони є у всіх і це нормально. Плюс до всього носик припинив так рясно пітніти. Бо у спеку на ньому могли з'являтися навіть краплинки поту.

Висновок: використавши вже 1/3 пляшечки - результатом цілком задоволена, тому продовжую надалі наносити її через вечір.