#summermakeupclub

#summermakeupclub
#summermakeupclub
#summermakeupclub

Я була на нашому Азовському морі рівно 2 роки тому, в 2021-му.

Так скучаю за тим часом.

Додаю відео з шумом моря, нашого моря.... і мрію туди повернутися!

А поки що, залишається насолоджуватися яскравим сонячним літом вдома. Беремо від літа все - їмо вітаміни свіжих в овочах і фруктах (там, в підбірці фото, стара фотка нашого херсонського кавунчика... ех, який смачний був), спостерігаємо красу навколишнього світу в квітах та вдивляємось в безкрайний горизонт, прислухаємось до звуків природи (дзюрчання струмків після дощу та спів пташок), і не забуваємо прислухатись до свого серця.

Переходимо до моїх лайфхаків цього літа.

#summermakeupclub
#summermakeupclub
#summermakeupclub
#summermakeupclub
#summermakeupclub
#summermakeupclub

Всі ми любимо гарний загорілий відтінок шкіри, і до недавнього часу я теж за ним гналась. Я маю дуже світлу шкіру, і на сонці завжди згорала. На морі з татом намагалися отримати гарну засмагу, в результаті: тато-гарний мулат, я-негарний помідор, з температурою вночі і шкіра облазить в наступні дні. Як згадаю - впадаю в жах і соромно за себе.

То ж, приймаємо сонячні ванни обдумано, перебуваємо на відкритому палаючому сонці дозовано. Не забуваємо про головні убори (шляпки, панамки і кепки), а також про легкий одяг, який захистить від опіків нашу шкіру.

Тепер, я за культуру СПФ! Як на морі, так і на іншому відпочинку, і кожного дня в ранковій рутині для шкіри обличчя та шиї!

На фото ті СПФ, які мені сподобались, і можу рекомендувати вам.

  • Сонцезахисний крем з пробіотиками Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++
  • Заспокійливий сонцезахисний крем для обличчя Some By Mi Truecica Aqua Calming Suncream 50PA++++

Про порівняння цих двох кремів пишу тут https://club.makeup.com.ua/post/13138/

  • Сонцезахисний крем ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF 50+ PA++++
  • Спрей для безпечної засмаги Біокон - це класика для відпочинку, захист СПФ 50 не підводив ніколи

Залишаємося в тіні - автозасмага зробить все за вас!

Відкрила для себе чудовий продукт - Лосьйон для тіла з ефектом автозасмаги від Dove. Детальніше про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/11465/

Ця автозасмага подарує гарний відтінок шкірі з першого застосування (на фото видно до/після), рівномірно лягає на шкіру, без плям.

Звісно, з першого разу ефекту мулатки-шоколадки не досягти. Але мені ніколи не вдавалося засмагти на сонечку так гарно і рівномірно. Я просто згораю і перетворююсь на червоне створіння, яке потім ще й шкіру скидає. То ж, мінусів, у цьому засобі, я не знайшла для себе.

Мені ефект ДУЖЕ СПОДОБАВСЯ!!! Я прямо у шаленому задоволенні. Тепер всі олійки-шимери лягають на шкіру божественно гарно.

У мене їх дві:

Ці дві олійки чудово сяють на шкірі, добре впитуються та не залишають жирності на шкірі. А ще подарують чудовий аромат - будеш пахнуть, як цукерочка.

Через спеку наше тіло виділяє більше вологи. До нього липне бруд і пил. Отже, шкірі необхідне ефективне очищення.

До порад щодо очищення я б віднесла:

  • Двоетапне очищення шкіри обличчя. У мене це гідрофільний бальзам Heimish All Clean Balm https://club.makeup.com.ua/post/5634/ та пінка для вмивання із зеленим чаєм для жирної шкіри Joko Blend Washing Foam
  • Ензимна пудра для відлущення ороговілих клітин Medi Peel Micro Tea Powder Cleanser https://club.makeup.com.ua/post/11275/
  • Хороший гель для душу. Люблю Palmolive.

Зволоження потребує наш організм і шкіра, як найбільший орган нашого організму!

Тому, лайфхаки наступні:

  1. П"ємо воду! Багато води! Вона має бути очищена і якісна. Цим, ми допомагаємо відновити водний баланс організму.
  2. Даємо шкірі зволоження ззовні - це зволожуючі креми для обличчя та тіла, спреї, термальна вода для розпилення на шкіру. Додаю в підбірку ті засоби, що можу рекомендувати.