Sofiia_Ts

Продукти-розчарування

Продукти-розчарування
Продукти-розчарування
Продукти-розчарування

Всім привіт! Нещодавно, на початку літа поповнила поличку новими засобами, оскільки я, як власниця комбінованої і чутливої шкіри, маю загострення акне під час жари. Тому обирала більш менш делікатні засоби. На жаль деякі засоби або нічим не допомогли, або мали негативні наслідки для шкіри (під час загрузки фото зрозуміла, що це все Cosrx 😅)

1. Cosrx - М'який гель для вмивання - Low pH Good Morning Gel Cleanser - для мене виявився абсолютно не мʼяким і вичищає шкіру до скрипу навіть у літній період. Я не фанат такого агресивного очищення, тому, на мою думку, підійде більше жирній шкірі

2. Cosrx - Відлущувальний гель для обличчя - Low pH Goodnight Soft Peeling Gel - тут ситуація з точністю навпаки). Дуже дуже делікатний пілінг, який дуже ніжно очищає шкіру. Мені б підійшов на зимовий період, але на жаль на літній занадто мало очищення.

3. Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid - Тонік від чорних цяток з натуральними кислотами BHA - засіб, який ніяк не вплинув на мої закриті комедони. Я б сказала, що він мені виконував функцію зволоження більше, ніж деякі креми. На жаль, поклала на нього великі наді але не підійшов, а залишилась майже повна банка(.

Буду вдячна за фідбек, і аналоги даних засобів, які ви б змогли порекомендувати 😊