Олена В

Вагінальні кульки

Вагінальні кульки
Вагінальні кульки
Вагінальні кульки
Вагінальні кульки
Вагінальні кульки
Вагінальні кульки
Вагінальні кульки
Вагінальні кульки

Жіноче зоров'я-це запорука нашого щастя,гармонії в стосунках і взагалі дуже важлива складова в житті кожної жінки.

З віком ,після вагітності та родів,а іноді із-за гормональних збоїв та малорухливого способу життя починають слабшати м'язи і результат може бути невтішний: опущення матки чи взагалі всіх органів брюшної полості.

Але на щастя,організм має шалені резерви на відновлення,звичайно при бажанні і мотивації.

І ці кульки точно будуть вашим гарним партнером в боротьбі за м'язовий тонус.

Загалом вагінальні кульки призначені для укріплення м’язів тазового дна. Щоб утримати кульки всередині, м’язи напружуються і таким чином тренуються. Фактично це таке ж тренування, як і в тренажерці з вільною вагою. Такі навантаження називаються вправами Кегеля.

Про них всі чули і давно. Але я особисто,колись ще до корони,стикнулася з опущенням матки і робила ці вправи без кульок. Результат був хороший,але повільний. Кульки значно його пришвидшать.

Водночас через стимуляцію передньої стінки піхви, яка переповнена чутливими нервовими закінченнями, вагінальні кульки дедалі частіше використовують як сексіграшки.

Як їх обрати:

Тут якраз вага і розмір мають значення).

Для початку треба брати більші за розміром,але з меншою вагою. Бо їх легше утримувати нетренованим дівчатам)).Далі рекомендують збільшувати вагу, а згодом і зменшувати розмір. Часто вагінальні кульки продаються в наборах з різною вагою.

По-друге, звісно, враховуйте матеріал. Вагінальні кульки виробляють із силікону, пластику, металу, скла і навіть каміння. Найоптимальніший варіант (суб’єктивно) – силікон. Він ідеально підходить для початку тренувань і не такий складний у догляді, як кульки з інших матеріалів. Метал, скло і каміння зазвичай мають більшу вагу і розраховані на досвідчених практиканток подібних вправ.

По-третє, зважайте на центр тяжіння. Є сталий, є зміщений. Зміщений створює дуже приємні вібрації, коли рухаєтеся: центр тяжіння постійно перекачується всередині кульок, а м’язи вагіни щоразу здригаються, щоб утримати їх. Отут уже можна поговорити і про саме задоволення від тренувань.

Також на форму. Бувають більш округлі, бувають трошки витягнуті, бувають форми серця або краплі. Також є одинарні кульки, є подвійні та потрійні. Подвійні – найефективніші.

Ну і на вібрацію. Зазвичай ті, що мають вбудовану електричну вібрацію, все ж таки передбачені для сексуальних практик, аніж для тренувань.

Я особисто для себе купила Ovo lifestyle toys. Брала не тут. Але на мейкапі великий вибір.

Дуже стильно виглядає,як якийсь крутий девайс))).

Хотіла брати одну кульку. Але консультант вмовила на подвійну з набором додаткових з разною вагою. Відпадає необхідність докупати кульки,коли натренуються м'язи.

Іграшка виготовлена з безпечних для здоров'я матеріалів і не викликатиме алергічну реакцію. Силікон дуже приємний,гладенький. Не викликає неприємних відчуттів при вводі.
Кульки зі зміщеним центром ваги.
Діаметр кожної кульки - 3 см
Вага прозорих: 18г,сріблястих 25г.

Прикол в тому,що ви легко можете почати з одної кульки, витягнувши другу і акуратно зігнувши силікон від іншої кульки. Ніякого дискомфорту не викликає. Хвостик не заважає,але треба до нього звикнути.

Вкрай необхідно зволожувати кульку лубрикантом на водній основі. І також можна купити спеціальний спрей для очищення іграшок. Але можна і просто мити в мильній воді.

Є один мінус цього набору: немає мішечку для зберігання кульок,якими зараз користуєтеся. Прийшлося шукати із своїх запасів)).

Як правильно виконувати вправи Кегеля з вагінальними кульками?

Обов’язково (!!!) користуйтеся лубрикантом. І обов’язково (!!!) на водній основі.

  1. Не забудьте проконсультуватися з гінекологом. Є низка протипоказань: інфекції, вагітність, нещодавний викидень або операція. Також будь-який дискомфорт перед вправами Кегеля, під час та після них краще обговорити з лікарем.
  2. Знайдіть м’язи тазового дна. Для цього уявіть, що вам дуже хочеться до туалету, і стисніть м’язи, нібито утримуючи сечу. Оце воно.
    Спробуйте затримати м’язи в такому положенні на 5-7 секунд. Потім розіжміть, відпочиньте і повторіть процедуру разів зо 10. Це базова вправа Кегеля без кульок.
  3. Ретельно промийте кульки теплою водою, щоб очистити їх та трошки нагріти. Далі змажте їх лубрикантом, повністю розслабтеся та введіть їх всередину.
    Спробуйте стиснути м’язи так само, як ми вже робили без кульок. За тією ж схемою: по 5-7 секунд 10 разів.
  4. Є дуже багато різних технік та інших вправ. Наприклад, можна скорочувати м’язи швидко, можна на вдох-видих, можна намагатися м’язами їх виштовхнути, а потім м’язами ж повернути на місце – всі ці штуки вам знадобляться, коли вже відчуватимете, що стандартна вправа Кегеля для вас запроста.
  5. Тренуйтеся щодня. Для цього не обов’язково виділяти час спеціально. Це можна робити в метро дорогою на роботу, в черзі в супермаркеті і навіть на зустрічі з босом (він все одно нічого не помітить, не переживайте).

Уже за місяць ви маєте відчути результат: більш пружні та підтягнуті м’язи піхви,можливо зменшиться трохи живіт, здоровіші внутрішні органи (правда, цей фактор фізично ви навряд відчуєте, але це точно так) та яскравіші оргазми.

Будьте здорові!