krislemly

Неймовірно ароматний скраб від MARÊVE. 🌸

Неймовірно ароматний скраб від   MARÊVE. 🌸

Привіт-привіт!💕

Продовжую писати про скарби для тіла які є в моєму арсеналі і сьогодні у нас на повістці дня ароматний скраб для тіла від бренду MARÊVE. Взагалі такий скраб мені приїхав у боксику на активність (скраб доречі сподобався найбільше з усіх продуктів), але його конфіскувала моя мама, тому замовила собі новий.

Отже, давайте більш детально.

Ціна: 190 грн.

Обʼєм: 350g.

Пакування: прозора баночка з чорною кришкою, мінімалістичне, лаконічне та стильне оформлення. Також є захисна пластикова мембрана.

Консистенція: приємна, густа, не занадто масляниста, трішки рихла. Добре розподіляється по вологій шкірі, без будь-якого дискомфорту. Але спочатку, особливо в баночці до використання може здатися сухим. У скрабі видно частинки солі та шимер.

Скраб може сипатися, якщо багато зачерпнути відразу, тому краще брати не великими порціями. Від постійного контакту з водою текстура скрабу ніяк не змінюється.

Аромат у скрабу просто неймовірний, дуже приємний, щось солодко-квіткове, на шкірі після ванни тримається години 3, а от у самій ванній кімнаті аромат тримається пів дня.

Мої враження від використання: скраб я використовую скраб 1-2 рази на тиждень, наношу невелику кількість на вологу шкіру, активно масажуючи 2-3 хвилини, особливу увагу приділяю проблемним зонам. Думаю, цей скраб підійде навіть для дуже чутливої ​​шкіри. Частинки не дряпають шкіру, а начебто її полірують. Відразу після використання шкіра м'яка та зволожена. Навіть не потрібно додатково наносити крем. Крім зволоження, скраб відмінно відлущує шкіру, прибираючи ороговілі частинки. Після використання до шкіри приємно торкатися - вона гладка та ніжна.

Загалом враження від використання дуже позитивні.